BLOGGEN FLYTTAD!

om ni vill fortsätta läsa min blogg, då är det http://scenbloggen.com/johannablomster/ som gäller! See you there sötnosar! puss!

underbara stockholm!

Åh det är så skönt att vara hemma igen! Sov ett par timmar, det är därför jag inte bloggade tidigare. Sa även åt isaac att han skulle blogga när jag va på båten, men det gjorde han ju då inte...! aja, ska hem till honom  snart, ska bara äta lite och fixa håret först! hörs sen babes, puss!


Tidinställt inlägg!

PANIK hinner inte skriva mycket, ville ändå bara skriva lite kort att jag är på båten nu, baila bailar säkert! HÖRS IMORGON BABAES!

Here we go!

Nu åker vi då! Eller båten åker om en timme, men vi ska in nu iaf :) PUSS!

Sthlm <3


Bye finland

Kommer tyvärr inte kunna skriva mer idag, men don't worry, har fixat ett par tidintällda! PUSS på er, uppdaterar när jag är i stockholm igen! ;)

Äntligen!

Min data ville inte funka tidigare, alltså den ville inte ens starta. Smsade isaac och sa åt honom att blogga och säga det, MEN DET HAR HAN JU INTE GJORT.. tack isaac, det uppskattas! Jaja, vi är i åbo om typ mindre än en timme, och båten åker om 3 och en halv..... well jag kommer alltså förhoppningsvis kunna blogga mer i åbo! puss!

Tidinställt inlägg!

Skit svårt det här med tidinställda inlägg.. Så tänkte bara länka en låt som ni kan lyssna på sålänge!
lite depp-mode, men den är så fin. älskar den.

TIDINSTÄLLT! On our way! (kan man säga så?)

Nu sitter vi i bilen, påväg mot åbo! :D Båten åker på kvällen, och jag kommer nog inte kunna blogga därifrån sen. Jag sover säkert när detta publiceras, har ju inte hunnit sova så mycket under natten haha. Håll utkik efter flera inlägg under dagen! puss!


I learn to hate them too.

Okej nu börjar internet krångla, men jag kom på att den funkar bättre i lite större städer(!) haha, vad smart jag är.. Så jag ska nog stänga av ett tag här nu, så att jag kan blogga sen!


Try your best to break me.

Måste ju blogga nu när jag kan ;) Är redan uttråkad, bara 10 timmar kvar! woop. Men jag måste tänka positivt, om 23 timmar typ, är jag i stockholm!


Bye oulu

Sitter i bilen och väntar på mamma, nu åker vi! Känns ju alltid lite jobbigt att åka, men ändå skönt. Har ju alltid bott i stockholm så ja, känner mig obviously lite mer hemma där haha ;)

Day 17

God morgon !

Vi åker om en timme typ, åbo here we come! Känns helt sjukt att det redan har gått typ 3 veckor! Ikväll åker alltså båten till underbara stockholm, så vi är framme imorgon tidigt på morgonen. Ska som sagt försöka skriva lite under dagen, men om jag inte kan så behöver ni inte oroa er! Har fixat lite tidinställda inlägg!

Sista natten!

Nu ska jag sova, sista natten för den här gången då. Imorgon måste jag vakna väldigt tidigt, vi ska börja köra mot åbo redan vid 9 typ. Ska försöka blogga on the road, men internet är ju som den är där ute sen. Ska fixa några tidinställda inlägg iaf, så ni har något nytt att läsa under dagen då jag inte kan blogga haha!


Nicolas (musta) paanalahti abrahamsson

Okej, bara för att jag är snäll nicolas..
Lovade alltså att jag skulle skriva ett inlägg om honom, så here it goes. Nicolas är min lilla junior oisteri! Han var på konfirmationslägret och han e snel! Han är rolig och kommer på en massa oisteri-songs, och gör c00la oisteri-MOI- bilder! (okej han har "gjort" 1 låt och 1 bild..) But we still love you mini oisteri! Tycker att du förtjänade ett inlägg som bara handlar om dig, min numer 1 stalker ♥
MOI!

-

And it's killin' me when you're away, and I wanna leave and I wanna stay.
I'm so confused, So hard to choose.
Between the pleasure and the pain.
And I know it's wrong, and I know it's right.
Even if I try to win the fight, my heart would overrule my mind.
And I'm not strong enough to stay away
I'm not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Haha ja till er som inte känner igen mig, så är jag hon till höger. Hade alltså på mig min "i see what you see and i love it" tröja & jeans :)

"home" sweet home!

Känns helt sjukt.. imorgon när jag vaknar så åker vi. Vi ska alltså köra till åbo, tar typ 10 timmar, YESS! och sen tar vi båten till sverige! skönt men lite tråkigt också :( Tycker om att vara här, men kan ju bli lite långtråkigt utan anna och elisa.. Well det kanske är bra att jag har fått vila några veckor nu, ska ju va ledare på familjelägret nästa vecka = leka med småbarn hela dagarna typ haha! Men det är jättekul, minna och rebecca kommer också dit, var ju ledare med dom på konfirmationslägret!


I miss you, miss you so bad.

Nu är vi hos mormor igen, men vi ska åka snart! Ska alltså till Riitta, annas och elisas mamma :) Vet inte hur länge vi ska vara där, men jag bloggar så fort vi är hemma hos mormor igen!


Hem till jaakko nu!

Nu ska vi börja rulla, ska hem till en barndomsvän :) Kan nog inte blogga därifrån, och inte heller från riitta. Ska nog hem till henne direkt efter, men jag bloggar så fort jag kommer "hem" igen!


Oh my

Hahaha det ser verkligen ut som att jag gråter på passfotot?! + att jag ser fet ut... kul!

Day 16

Nu ska vi åka och hämta ut mitt nya pass. Idag ska vi även åka hem till Jaakko, och efter det ska vi hem till Riitta :) Så jag kommer nog tyvärr inte hinna blogga så mycket under dagen, men jag gör det när jag kan!

-

Ska sova nu, men jag är inte trött. hur ska detta gå? Ska upp tidigt imorgon igen, så jag måste sova.. bloggar när jag har vaknat osv, puss nuttisar! ♥

Sometimes it lasts in love

Åh mormor berättade en gullig grej igår. Hon berättade om hur det var under andra världskriget och allt, och sen började hon berätta om min morfar. Så jag frågade henne hur gammal hon var när dom träffades första gången, och hon sa att hon var väldigt liten då, de hade båda varit på ett sommarläger. Och hon kommer liksom ihåg det! Sen träffades dom när dom var ute och dansade, mormor var typ 14 eller 15. Och det var så dom började ses och sånt, och dom gifte sig typ 1960. Och dom skulle fortfarande säkert vara gifta, om min kära morfar inte hade gått bort 1998. Jag var 3 år, så jag kommer tyvärr inte ihåg så mycket.. Var ju bara ett litet barn då. Morfar var väldigt sjuk, och jag kommer ju typ bara ihåg att han låg i sängen. Älskar dig isopappa ♥ Men ja, vad kan man säga.. sometimes it last in love.




Flashbacks..

Får en massa flashbacks från förra året. Augusti 2010. Värsta månaden i mitt liv. Behöver inte ens säga mer än så, och tacka mina underbara vänner som fanns där för mig då. Speciellt Ida, kommer ihåg hur vi satt där på vägen haha, och pratade. Det här var dock redan i september, men aja. Du fick mig att börja le och skratta igen, kände verkligen att jag betydde någonting för någon. Tack ida, och alla ni andra också. Ni är bäst.


It's a girlthing..

Känner mig sååååå blek! Herregud alltså, panik typ! Och nu hinner jag inte ens sola längre här i finland, har fullt upp dom sista dagarna! Blir väl solarium med emelie i helgen haha, och en massa dove summer glow! Fake it till you make it!

det är ju mycket snyggare att va brun..

Learn to love yourself

Åh nu ska jag bara ta hand om mig själv haha, ska måla naglarna och allt, känner bara att jag är värd det efter en sån här dag! ;)

utan smink och allt!

I deserve this!

Nu ska vi basta & bada, ska även duscha tills vattnet tar slut (vilket det aldrig gör..) Känner bara att jag skulle kunna somna redan nu, är bara så sliten! :(


Dag 09 – Min tro och livsfilosofi

Jag tror på gud, är kristen. Konfirmerades 09, och det var där min tro började växa, eller hur man nu än ska säga det haha! Men det nu, typ det senaste året då jag bara har blivit mer och mer övertygad om att gud finns. Känner bara att mina böner verkligen har blivit hörda (låter som en supertroende men whatever). Jag går inte till kyrkan varje söndag, går nästan aldrig dit om jag ska vara ärlig. Jag har bara svårt att tro på att vi har känslor out of nowhere, människan har ju liksom en själ. Haha det låter som att jag verkligen är jätte troende och allt, men det är jag faktiskt inte. Men jag kan inte heller säga att jag inte tror på gud. Har ingenting emot folk som inte tror på gud eller någonting, eller har en annan tro.


Helt slut

Nu har vi gått runt på stan hela dan, skulle ju även hämta ut mitt nya pass men dom hade stängt när vi kom dit, så vi får fixa det imorgon istället. :) Om ett par timmar ska vi bada&basta, helt perfekt efter en sån här dag!

Want you to make me feel like i'm the only girl in the world.

Vi ska nog dra snart, så att vi hinner göra allt vi ska. Är inte så speciellt taggad haha, men om man måste så måste man!

Day 15

Vi har sjukt mycket planer för dagen, så mormor kom redan och väckte oss. Måste fixa ett nytt konto hos nordea (finskt typ) , hämta pass, allt sånt där tråkigt. Jag som ville sola idag..


So happy i could die

Nu ska jag sova, ska tydligen upp tidigt imorgon.. kul att någon sa något tidigare! ska försöka hinna blogga på morgonen, promise!

Mean girls 2

Den var väl ganska bra faktiskt! 1an är dock bättre hihi (a) Nu ligger jag bara här i sängen och chattar lite, älskar det haha! Imorgon ska jag kanske till stranden, så att jag blir liite brunare iaf! ;)

Mina nya tröjor !

haha lite segt men en sån tröja kanske, men mamma ville ha en, så jag tänker använda den när jag sover typ!
stolt finne!
orkar inte ta bild på jeansen, så ni får se dom nån annan gång haha!

Dag 08 – Ett ögonblick som jag vill minnas för evigt

Oj.. den var verkligen svår. Finns så många. Måste nog (hur hemskt det än låter) välja 9ans skolavslutning. Okej det var inte ett ögonblick, det var ju typ över en timme haha, men jaja. Det var den värsta dagen i mitt liv typ, men allt var ändå så underbart, man såg verkligen hur mycket alla brydde (bryr) sig om varandra. Jag vet att jag alltid kommer komma ihåg hur Paulina (förra läraren) sa "Jag gråter aldrig" samtidigt som man såg hur tårarna började rinna. Det var den perfekta klassen, det vet alla. Jag vill aldrig glömma människorna, och allt det vi gjorde tillsammans haha. om någon i min förra klass läser det här så ska du veta att jag älskar dig!




Hemma!

Nu är vi hos mormor igen, gick runt på stan med mamma och hennes kompis haha, woop woop! Köpte en tröja & jeans, hyrde även en film :) Mean girls 2 ! Najs. Den jag ville hyra går typ fortrarande på bio? hahah, tjejen med kollen!


Jag pratar i sömnen..?

Mormor hade tydligen hört mig typ skrika "NEJ!!!" inatt, ahaha oj! Men ja, hon är inte den första som har hört mig prata i sömnen.. Jag gråter och skrattar också haha ;)

en gammal bild på mig och nuffan! ♥

HATAR mitt hår!

Åh vad sur jag blir på mitt hår! Varför ska det vara lockigt? Så jobbigt att platta det! Och jag kan ju inte ens ha utsläppt med löshår för att det ser helt fuckat ut, tack vare hon som klippte mitt hår för typ 2 månader sen..
SÅ ser det fortfarande ut! Och bilden är typ 2 månader gammal. Så ska nog klippa det hos frisören här i finland, så att det blir lite slarvigt (så som det ska vara) och sen ska jag färga det när jag kommer till sverige!
här har jag liksom satt upp mitt egna hår med hårnålar så att man inte ser det alls. så jobbigt.

Without you it's hard to survive

Mammas kompis kom hit nyss, vi ska nog dra nånstans snart :)

No dream could be as beautiful as you are

Ligger fortfarande och segar i sängen haha, borde kanske gå upp för att äta lite snart? Efter det borde jag kanske röra mig mot centrum, ska hyra nån film!

den vill jag nog se, den verkar rolig ;)

Day 14

Börjar dagen med att lyssna på fest hos mange, hahaha, dagen kan inte börja bättre! Det är soligt ute, men bara typ 10 grader!? fy! Blir nog inte stranden idag, ska kanske hitta nått solarium istället? haha ;)


RSS 2.0