guess whaaat?

Gissa om jag är glad? Idag fick jag äntligen min macbook! (Alla elever somgår på plusgymnasiet får en varsin) Gillar verkligen min skola, och min klass är också bra, alla är inte så blyga längre :D Är riktigt nöjd ;)

Så imorgon blir det kanske ett inlägg från skolan under nån rast?


Äntligen hemma!

Nu är jag äntligen hemma, första riktiga skoldan idag.. det var faktiskt riktigt kul, för första gången någonsin kände jag att jag faktiskt fatta nåt av matten! engelskan va också nice, och sist hade vi.. vad heter det.. typ marknadsförning & sånt, så vi fick planera en egen modesvisning, det va jättekul!

Imorgon får jag min macbook, och efter skolan ska vi åka och köpa saker åt hunden med mamma ♥


God morgon!

Sovit gott..?
Gud vad härligt med sovmorgon på måndagar ♥ Måste dra hemifrån 10:15, åker med pendel & tvärbana så jag är framme vid 10:50 eller nåt, vi ska äta lunch på skolan innan vi börjar med Ariana ;)

Efter skolan ska jag till stan med Ariana, ska kolla på en skinnjacka till henne :)

Nu ska jag platta håret & klä på mig, vi hörs när jag kommer hem! ♥



love you babe


så lycklig!!

JAG SKA FÅ EN HUND!!! ♥ det här har jag verkligen drömt om i fleeera år! åh, jag är så lycklig!! ♥

nåra bilder på min nuttis ♥










noona + hennes familj köpte min hunds bror! kul va? så varje gång jag ska hem till henne / hon till mig så tar vi hundarna med oss ! ♥



noona och hennes söting ♥


Jag använder..




maybellines super stay foundation som bas



Lumene natural code, chubby eyeliner . använder dock svart och inte blå, som på bilden..



Maybellines the falsies volum' express mascara :)

det var faktiskt allt!

ps, skulle faktiskt använda



istället för super stayn, har provat båda, men den här är bättre!


den 29 augusti 2010, söndag

Då vart helgen slut då.. fast jag har ju sovmorgon imorgon också, börjar ju 11:30 ;) tycker att det är jättebra, i sfs börja vi ju typ 08:30-08:30 varje dag? hade inte sovmorgon nån dag. :(

Är riktigt trött faktiskt, men jag lovade mamma att jag skulle vakna tidigt.. vi ska till ikea, och efter det ska vi kolla på hundvalparna med noona och hennes mamma!! ♥



ni känner kianske igen låten från en reklam?


lalala

jag börjar bli lite trött, ska nog sova snart :) Måste ju vakna tidigt imorgon..

God natt sötnosar ♥



love it


förlåt!

Har inte hunnit skriva så mycket idag, åkte hemifrån vid 3 kanske, åt grekisk mat här i älvsjö med mamma, den åkte vi och storhandlade :) När vi kom hem så bytte jag om osv, och drog ut med rebecca! så nu är jag äntligen hemma :D

Tänkte på en sak nyss. "Jag älskar dig" . 3 ord som sårar lika mycket som de gör en lycklig. Det är så lätt att bara säga det, men att verkligen mena det är en annan sak. Och hur vet man om någon verkligen menar det, när han/hon säger "jag älskar dig"?  svårt att veta. jaja, nog med johanna goes filosof talk, haha! men seriöst, tänk på det! Jag går inte runt och säger att jag älskar varje person som jag möter på stan :D människor fattar tydligen inte värdet av dessa 3 ord. :s

Imorgon ska jag till IKEA med mamma och köpa ett nytt skrivbord till mig :) Sen ska vi kolla på hundvalpar!! med mamma, Noona och hennes mamma! ååh!


dagens låt!


Höst..

Sorry dudes, men det är höst nu. Höll på att frysa ihjäl när jag va påväg hem.. ska kanske berätta vart jag har varit?

Vi va i skolan i nåra timmar, fick mitt schema! den är faktiskt bra :D aja, efter skolan chillade vi i liljeholmens centrum med Ariana, sen åkte vi till solna för att träffa Leroy, och jag skulle träffa Noona. Noona kom till Solna där vi väntade på henne, vi åt lite, drog till fridhemsplan, besökte sfs, åkte till odenplan, träffade Ida, hon åkte hem och jag och Noona fortsatte vidare till barkaby där hennes mamma väntade på oss, vi åkte till bro för att kolla på små hundvalpar hos Yvonne :) Sen körde Noonas mamma mig till barkaby, fick vänta på tåget i en kvart och det va verkligen kallt ute.. och nu är jag här!

Mitt schema då;

Måndag
11:30 - 16:00
Tisdag
08:00 - 14:30 (Håltimme 10:30 - 11:30)
Onsdag
08:00 - 11:00 (!!♥)
Torsdag
08:00 - 16:00
Fredag
08:00 - 15:20 (Håltimme 10:00 - 11:40)

det enda som suger är att vi börjar 8 nästan varje dag.. fast jag bor ju ändå ganska nära skolan, tur för mig!


såja!

Nu börjar man få igång det här igen ;)

Skolan börja ju på måndag, plusgymnasiet heter skolan jag går i :) Verkar bra, fast alla är lite blyga av sig så det är rätt så tyst för det mesta :) men det blir bättre snart, får ju veta vilken klass jag ska gå i imorgon..! lite nervös faktiskt, men det är verkligen inte lika pirrigt som första skoladan (ville bara spy för att jag va så nervös..) Och nästa tisdag.. hm.. vad får jag då? jo, en Macbook ! Varje elev får en varsin, och om man går ut med godkända betyg så får man behålla den ! Jag gillare, haha!

Nej men anledningen till varför jag hade lösenordskyddat bloggen var för att jag raderade nån text från designen när jag skulle göra allt lite finare, och så smart som jag är så sparade jag det också.. så jag har inte hunnit/orkat fixa det men im back now!

Har småshoppat lite dom här dagarna, och detta är det jag har köpt;



var tvungen att rita den rosa tröjan på paint (som egentligen är beige/vit..) för att jag inte hittade en bild på nätet.. och min kamera dog så jag kan inte ta en bild själv.. haha (a)
allt kommer från H&M!
psst, jackan kostade bara 149 kr, finns även i svart..!


..

Nu har bloggen vart nere ett tag, jag klickade på något och allt blev helt fel och jag orkade inte fixa det..

ska ut med min vän rebecca nu, förklarar mer sen! ♥


Jag hatar när mamma frågar..

.. om jag har planer för dagen?
inte? bra, då kan du städa och diska! Så är det alltid, har lärt mig att säga "ja mamma, jag har planer.."

.. vem jag smsar med?
Du vet mamma, det tillhör faktiskt inte dig. Om det skulle va så att nån helt random skulle börja bomba mig med sms så skulle jag väl säga det till dig. Men du vet själv myyycket väl att jag smsar med någon kompis, du behöver inte alltid veta med vem.

.. vart mina pengar tog vägen?
heh.. ja. okej du kanske har rätt till att veta såna saker, men det var ju faktiskt du som gav mig pengarna, och därmed är det mina pengar, right? och du visste att jag skulle slösa bort allt. snabbt.
 och det va ju länge sen jag fick pengarna.. ja, 2 dagar är rätt så länge.



Odenplan

Ska möta Ida på Odenplan ca 12:15, hon går ju i VRB som ligger där, och hon slutar redan 12?! Lucky bitch.. Så jag drar hemifrån om 20 minuter :) Sen ska vi till Fridhemsplan.. HMM, undrar vad vi ska göra där.. ;)


Hmm..

Borde gå och lägga mig snart så att man vänjer sig lättare sen när skolan börjar.. Men orkar inte :D Den här dagen har vart väldigt konstig. Har vart jätteglad och lite ledsen, men super taggad inför skolstarten, faktiskt! Nej, jag är inte normal men jag tycker att det ska bli jättekul med en ny skola, nya människor osv :D (Fast jag har ju fortfarande mina underbara vänner från sfs.. glömmer er aldrig)

Kollade på "gamla" bilder från sfs, underbara tider.. ♥
















Desperate Housewives ♥

Har faktiskt kollat på det i nästan 3 timmar nu, och snart fortsätter jag! Älskar den serien, så awesome, så johanna humor! :D jag mår bara lite illa för att jag har ätit så mycket godis.. :( Nu ska jag bänka mig franför TV'n igen, bloggar senare! ♥


13:37

.. om man skulle va i sfs nu så skulle man säkert höra alla typ skrika ELIIT, hahah.. saknar det. ♥

Vaknade redan vid 11? Helt sjukt.. Har inga planer för idag, så idag har jag verkligen bestämmt mig för att kolla på filmer osv! Ska ner till affären snart för att köpa lite godis, hihi (a)

Jag är verkligen trött på mitt hår! Vill bara snagga av allt, hahaha. Nej verkligen inte, men jag vill färga. Helt missfärgat nu. Blä. Det är typ Brun/Röd/Lila/Orange, haha snyggt va?







saknar ♥


Tessan ♥

Har chattat med Tessan i flera timmar, men hon gick och la sig nyss.. Vi har hunnit prata om en massa saker, ni skulle bara veta hahaha! Vi ska btw åka till england eller något på språkresa nån gång ;) och Rhodos sommaren 2013.. ♥ Vi har pratat om allt. Tessan är så himla skön, älskar henne! Vi har garvat så mycket att vi inte kan andas (ett stort tack till Anagina.. :D). Soulsister ♥






psst;

http://tessanmarias.blogg.se/



Måste färga håret snart..




typ så ? vill ha brunt men ändå lite rött också..
måste in till stan nån dag för att köpa nån färg, just nu är mitt hår skabbigt, usch..


Kryssning ♥

JAA, ska åka på kryssning med Ida i september / oktober : D Jag är så taggad! Längtar verkligen;) Party and party and partyyyyyyy ♥

    +     ...

TAGGAAAA!


Trött

Usch va trött jag är.. filmkvällen skulle nog sitta bra ikväll. Det är bara tråkigt när man är ensam.. :( tyck synd om mig. Pallar inte dra nånstans ikväll, känner mig så sliten.

Nu är jag btw ännu brunare! Okej, inte brun men nu tror folk iaf inte att jag är albino :)


Sur

Åh vad sur jag är för att nån gubbe ska komma hit och klippa gräset redan vid 8?!och nu gör han nåt med jag vet inte vad, men det låter så jvla mycket! Ingen respekt, folk har ju faktiskt sommarlov..

Idag när jag tvättade bort sminket (glömde göra det igår, slarvig som jag är) så tänkte jag på att jag skulle kunna berätta vilka produkter jag använder för att försöka hålla min hud fräsch ;)

Först börjar jag med



Dock finns den inte kvar på så många ställen.. :(
(den använder jag alltså på kvällen)



ansiktsvatten från nivea young



Daily gel wash från Clearasil



Och så avslutar jag med "control shine gel cream" , man får jättelen hy av den!


Förvirrad

Plötsligt blev jag jätteförvirrad. Över flera saker. Varför ska folk ljuga när man vet att sanningen ändå kommer fram förr eller senare? För att man inte vill såra någon? "The truth hurts, but lie's worse" . Nej men seriöst jag förstår inte. Okej jag säger inte att jag aldrig ljuger, men om jag gör det så finns det alltid lite sanning i det. Men att man ska säga saker som inte alls stämmer..

Du sa att han är död.. hur kunde du tro att jag inte skulle få reda på att han faktiskt inte är det? That's just sick..

god natt alla


Jag älskar mina vänner ♥

































just so you know.. ♥


Imorgon igen!

Har vart hemma ett tag nu, men jag har ju lagat mat, känner mig duktig :D

Va ju och sola med min sötnos Rebecca idag, syns inte så mycket.. därför blir det nog mer solning imorgon! Ska träffa Ida som vill sola så jag ska nog också göra det (a) måste ju bli snyggt brun. ;) Nu när sommaren tyvärr är över så är det ju inte så lätt att bara gå till nån strand och tro att man ska bli brun.

Gud vad härligt det känns! Känner mig som en helt ny person. Har bara slutat tänka på allt dåligt. Jag har försökt men nu är jag trött på det, jag ska inte va den enda som kämpar :) Är mycket gladare och så.. love it

CIAO ♥

ps. hade kameran med mig idag men glömde ta bilder.. heh.. sorry (a)
 tar bilder imorgon istället!


I was fine before you walked into my life.

just you and your hand tonight lalala..
Ska iväg och sola med Rebecca snart! Ska dra när hon smsar mig ;)
Pink är så grym.. man dör för att låtarna är så bra :D



You dont really wanna mess with me tonight.


Härligt

Imorgon ska jag laga mat! Jag är faktiskt bra på det, tro det eller ej ;) Och imorgon ska jag sola med rebecca vid 2 tiden ♥ och imorgon ska jag kolla på tv och olika filmer! hahah :--)


Jag är verkligen lycklig!

Är taggad inför så många olika saker :D
-Gymnasiet börjar om en vecka, och ja, jag längtar verkligen! Ska bli askul!
- Ska åka på kryssning med Ida under hösten, paaaarteeey!!
- Maata näkyvissä i November, pratade med Tessan idag om det och nu vill jag bara att det ska bli november :D




Bilder!














Nu blir det TV!

Såg att Desperate Housewives går på tv, repris ifs men ändå, det får man väl inte missa!


Nåra bilder från Norrnäs!

God morgon, för det första. ♥
Vaknade pga en hemsk dröm, drömde att min vän Janiina dog :( Det var verkligen så hemskt, vaknade av att jag grät så mycket. Thank god att det bara var en dröm..



påväg mot sockerdrickaträdet eller vad det nu än hette.. :D



Jag & Janiina ♥



Johanna, även känd som the toilet cleaner..



HAHAH, Jag, Minna och Carla kollar på roliga bilder från lägret, de kanske också dyker upp här på bloggen förr eller senare ;)


Jag är lat, okej..?

Sitter fortfarande vid datan.. Filmen får vänta tills imorgon!

Ville faktiskt bara skriva god natt, eftersom att jag troligtvis inte kommer att skriva mer ikväll :) puss ♥


Nu blir det film!

Ska nog kolla på Bring it on eller Twilight, det va faktiskt sjukt länge sen jag såg den! Och sen blir det nog ett par avsnitt av Desperate Housewives ;) Bloggar mer imorgon, kram ♥


Kvällen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig..

Hade planerat att bara ligga på soffan och kolla på en massa olika filmer och desperate housewives, äta godis, chips och ballerina kladdkaka.. Det som fattas är godiset och tv:n.. eller tv:n fattas ju inte men jag orkar inte flytta på mig så.. åh. ska nog göra det snart (a) Blir nog nån riktig tjejig film & en till. Vågar inte kolla på någon läskig nu när jag är ensam (inte för att jag skulle våga göra det när jag är med någon heller..) Såg ju faktiskt The unborn med Ida innan jag åkte på barnlägret! Usch.. den var verkligen jättehemsk.. aldrig mer!

Får väl se hur det blir, skriver i alla fall sen!

Ps. bilderna har itne kommit upp på facebook än :) imorgon får jag bilderna från igår i alla fall, och snart får jag nog bilder från barnlägret också! Så det blir en massa bilder sen ;) ♥


Ut med Rebecca !

God morgon !

Snart ska jag ut med min vän Rebecca som bor nära mig :) Hörs efter det, pusssss ♥


Awesome kväll!

Det var verkligen jättekul på The Voice! Va där med Ida, Alicia, Noona, Elli, Ariana, Rebecca, Katarina, Nilas, Alexander, Johnny, Emppu, Joonas osvosv.. Kommer inte ens ihåg alla haha! Träffade även Janiina och Sanna :--) ♥

Ida va kvällens paparazzi så jag lägger upp bilder från idag så fort de dyker upp på facebook!


"Kom nuuuuu..!"

STREESSS, måste dra nu, noona väntar på mig!

Ses senare ikväll ? SMSA / RING! puss ♥


Sjukt taggad!

Inför The Voice, as you might know.. :)

Har redan hunnit göra en massa idag! Riktigt skönt att man inte sover bort dagarna.. Nu ska jag bara sitta här och vänta på Noona som kommer hit om nåra timmar.

Ps, har inte fått nåra bilder från lägret än, men de dyker nog upp snart!



hahahah, ett år sen..


Kan inte sova..?

Typiskt.. Typ en vecka kvar av lovet och så vaknar man redan 9. Men det är väl bra I guess, då vänjer man sig lättare vid tidiga väckninigar när skolan väl har börjat!

Idag ska vi köpa lite nya möbler till mig! Vi håller på att göra om mitt rum, det var på tiden.. haha :D

Nu ska jag duscha så ttyl guys ♥


Ny header

Haha nej, det blev verkligen inte som jag hade tänkt mig, men jag va så trött på den förra så jag va tvungen att göra något nytt.. Den är lite "höstigare" :--D

Nu sitter jag inne på msn och hjälper Anna med hennes svenska läxor.. hon frågar mig om vägg betyder stuga :') gulligt.

Imorgon då? Noona kommer hit nån gång under dagen och på kvällen drar vi mot kunsträdgården, träffar legenderna och chillar! Ni missar väl inte The Voice?





ps, jag är nog kär i den här låten;

 

Rubrik.

Bra fantasi va?

Ja, här är nåra skäl till varför det är jobbigt att komma tillbaka till stockholm;

- Här sitter man fastbänkad vid datan (jag gör det iaf..)  och är mer inne än ute.

- Man måste fixa sig, eller ja, man måste inte, men man vill ju helst inte se ut som en nyvaken zombie om man råkar träffa någon..

- Problem, problem och ännu mer problem! När man är ute på ett ställe som norrnäs så kan man glömma allt, för det finns ändå inget du kan göra åt saken när du är där. Varför oroa sig över saker som man inte kan fixa? Mycket lättare att bara försöka glömma allt..

- Ingen Medet och Kirsti som gör världens bästa mat! Åh.. Nu kommer jag va hungrig hela tiden..

Jag vill dit igen, nu! Ni som kan men aldrig har åkt dit, prova iaf, ni kommer att älska det ;)

tack för ett underbart läger Minna, Carla, Megan, Janiina, Hannele,
 Barnen + de vuxna som följde med :) Bilder kommer nån dag,
 tog inga själv så måste vänta lite!


Hemma

Saknat mig? Det vet jag att ni har.

Okej.. Det här lägret va så underbart, skulle verkligen inte velat åka hem än.. Inte till Stockholm i alla fall. I know, crazy, men det finns ju inget annat än problem här, haha! Nej men visst, skönt att man kan träffa alla igen osv.

Imorgon ska jag på The Voice med nåra från min förra klass, och så ska jag nog träffa nåra andra också som ska dit :) Men för det mesta så ska jag hänga med klassen, love it!

Nu ska jag packa upp så vi hörs senare, puss ♥


Aww, visst är jag snäll?

Jag har skräp i ögat.. haha okej to the point!

Idag ska jag ju till barnlägret för att jobba som ledare där med Minna, Carla, Janiina och Megan! :)
ni som känner mig, har mobilen med mig fast kan ju inte använda den så mycket under dagarna då jag jobbar.. ni men jag svarar på sms så fort som möjligt :) ♥ Och ni kan ringa mig under kvällen!

Det var väl det.. Snart åker man in till Gamla stan och sedan till Norrnäs! Love it! ♥

Puss ♥


Bara för att jag är snäll !

Borde nog sova snart, ska upp 07:45 imorgon :--(

Satt här och chatta med hiiri, och tänkte på lite saker. Tänkte på att man ska vara självisk och tänka på sig själv men ändå vara glad för andras skull. Hiiri är jätteglad just nu för en sak, och även fast jag sitter här och lyssnar på typ så deppiga låtar som det bara går så blir jag ändå så glad för hans skull. Jag menar, hur underbart är inte det att veta att din bästa vän är lycklig? "Jag är glad om du är glad" you know?

Ska som sagt försöka hinna skriva ett inlägg imorgon innan jag åker..
puss och kram sålänge, om jag inte hinner skriva imorgon så hörs vi på fredag! ♥



okej hej i look fat.. men i love you hiiri ♥


I'll be back in 5 days!

Blir kanske sista inlägget innan jag åker iväg till barnlägret imorgon.. Om jag inte hinner skriva ett snabbt inlägg på morgonen då :)

Va på stan med Ida, Alicia, Ariana och Ellinor idag! Vi gjorde faktiskt inte så mycket, men vi hade kul ändå ;)



en bild från idag, i ♥ you


Kan inte blogga på en vecka!

Ska ju på barnlägret imorgon.. Ska va ledare där :) Blir väl säkert kul, är bara lite orolig för småbarnen.. jag älskar ju småbarn.. hehe.. (a) nej men seriöst, det blir säkert jättekul! Kommer tillbaka på fredag, och på lördag ska vi på The Voiceeee :D Längtar!

Nu ska jag fortsätta äta min goda thai soppa ♥


Hemma hos Ida

Ida hälsar menkää kaikki :) REMEMBER OUR NAME, ........ :D:D:DD: ahahahah


To idas placeeeee ->

Stress! Måste hinna med tåget, bloggar från idas data om den inte är lika seg som alltid, haha!  Om jag inte gör det så hörs vi imorgon, puss ♥


.. ♥



Oh oh oh yeah
Babe

Last time I thought we have this talk
Boy you were getting ready to leave
I thought baby you were done
Cause for a while you could barely look at me.

This time I thought that we`d be fine
That I`d forget the things that you said
I tried crossing out your words

But baby you can not forget the past
Still baby

I’m so unpredictable
you don’t know what to think
So unemotional
Wonder if I’m even still in love
You see
I don’t know what to tell you now
Its always harder the second time around

Im so unpredictable
Just like you used to be
So unemotional
Boy I can forget the way you were with me
I don’t know what to tell you now
Its always harder
the second time around

We tried going back to Joe’s
That always was our favourite place
Long rides baby by the coast
Do you remember where we stayed

Last time we were hanging out
You were acting kind of strange
Now it’s the second time around
I’m sorry now it’s me that feels this way
Its me that feels this way, babe

I know you are the one that is hurt

I’m so unpredictable
You don’t know what to think
So unemotional
Wonder if I’m even still in love
You see
I don’t know what to tell you now
Its always harder the second time around

Im so unpredictable
Just like you used to be
So unemotional
Boy I can forget the way you were with me
I don’t know what to tell you now
Its always harder
the second time around

I`m not sure the best way to say this
But I can’t pretend to love you no more babe
This ferris wheel`s got me crazy
Maybe the second time around is not meant for us babe
Not mean for us babe yeah!


I'm still a rockstar

Kan inte sluta lyssna på låten.. så grym! Pink är så.. jag vet inte.. awesome. En annan låt som jag inte kan sluta lyssna på är The world is mine med David Guetta, sköööön.

Anywaay, idag ska jag hem till Ida, ska sova över hos henne : )

Idag har jag hunnit göra en massa saker.. inget roligt, så jag orkar inte ens berätta om det, haha!

Nu ska jag fortsätta lyssna på mina favoritlåtar, bisous


Vaken..

Mamma väckte mig.. kul. Jag är ingen morgonmänniska och har inte fått sova ordentligt på flera dagar nu, sen ska jag på lägret också.. det är väl awesome. ska duscha nu, skriver mer efter att jag är lite piggare och på bättre humör.. :)


I ♥ U

Ville bara säga att jag älskar min bästa vän ♥
Hon förstår mig bättre än vad någon annan gör, hon hjälper mig oavsett vad, flera ger upp så lätt, men hon finns verkligen där, alltid. Vi blir bara bättre vänner för varje dag, och ordet tystnad existerar inte när vi är tillsammans. Med henne kan jag skratta tills jag gråter, och hon kan förvandla mina tårar till skratt.



Jag älskar dig, Ida ♥


Åh nej!

Imorgon ska jag hem till Ida, ska nog sova över hos henne, åker ju på barnlägret sen så vi kan inte träffas under nästa vecka.. Förutom The Voice då ;)

Rubriken då. jo;



jag älskar ju åska.. underbart.. usch, kommer säkert sitta hemma hos ida & gråta haha!


Home sweet home

Va på stan idag med ida, vi gick runt på odenplan och pratade om allt. Efter ett par timmar ringer Emppu mig och säger att vi ska komma till årstaberg, och det gjorde vi. Vi va tvungna att gå jättelång bara för att hitta dom jävlarna.. Han var alltså med Joonas, Marco och Ripe, men Marco stack nånstans med nån kompis innan vi ens hann säga hej.. jaja. Vi satt där och chillade, gjorde inget speciellt. Sen drog vi till pendeln och alla drog hem :) tror jag. Det var i alla fall det jag gjorde.

Så, tack för en rolig dag, Ida, Emppu, Joonas och Ripe :) ♥

tog lite bilder med ida, lägger upp dom lite senare ikväll !

Ida Maria Männistö ♥

Ska träffa ida idag, vet inte riktigt vad vi ska göra, vi hittar väl på något :)

Just nu sitter jag bara här och fixar mig, lyssnar på musik, Simple Plan just nu, sjukt bra band.. anyway, vet inte när jag ska träffa henne, blir väl snart :)

No you dont know whats it's like, when nothing feels allright, no you dont know what it's like to be like me. To be hurt, to feel lost, to be left out in the dark allalalalala WELCOME TO MY LIFE.


Bilder som aldrig kom upp på Facebook..

valborg..










ida ..




etc.. hahaha jag tror nog att ni fattar varför jag inte har lagt ut bilderna på fb ;)

oh yes, there is more..


Love it ♥

Sommaren är inte över än! Underbart väder ute, det som fattas är planer för idag.. tänker inte sitta hemma när det är så fint väder ute heller.

Idag ska jag börja fixa en ny design, eller om inte det så en ny header iaf.. det va väl på tiden? haha.. är lite lat när det gäller sånt (a)

Nu ska jag nog äta lite frukost..

ttyl ♥


What the fuuu..

Okej vad är det med mig? Det är väl inget fel på mitt liv. Livet är inte lätt. Jag får inte alltid som jag vill, det får ingen. Så jag ska försöka fortsätta att le och vara glad. Ingen/Inget ska få mig att må dåligt. Det är bara jag som överdriver. Så är det. Alla är ju ledsna ibland, men det går över. Tänker bara på mitt eget bästa, vi lever ju bara en gång, tänker inte slösa den tiden på att deppa. Jag vet, om man är deprimerad så är det inte så lätt att komma över det, och inte bara tänka så som jag gör nu. Så lätt är det inte. Det var därför jag satte stopp för det innan det gick för långt..

som sagt, jag är så lycklig för att jag har en pappa som förstår och hjälper mig ♥


Så.

Nu är jag inte lika upprörd längre, pratade med pappa idag och nu mår jag faktiskt mycket bättre. Känns så bra att man kan prata med honom. om allt. han känner mig så väl, han vet om jag mår dåligt eller om något har hänt. Jag mår bättre, ja, men jag mår inte bra.


Måste bara skriva av mig lite..

Okej, jag börjar bli så trött på vissa personer. Visst, alla gör misstag men det här är inget misstag, eller jo, det är ju precis vad det här är. ett stort misstag. att man litar på någon, sen blir man besviken och sårad, litar på personen igen bara för att man är så dum och faktisk tror på att allt kanske blir bättre, men nej, vad händer? Jo, du blir sårad igen. Nu är jag så trött på det här. Förlåt, men så är det bara. Mitt liv är inte heller så perfekt, verkligen inte. Jag tål inte heller allt. Det har hänt en massa saken under en vecka, och jag orkar bara inte mer. Har tappat matlusten helt och hållet, lyssnar typ bara på sad songs, gråter nästan varje dag, känenr mig tom, hjälplös, vad kallas det? Depression. Och nej det är verkligen inte bara saken som jag precis skev om. Det har hänt en massa annat också.

skriver mer senare, måste dra nu.



Rålis? Nej.

Kan tyvärr inte dra och sola till rålis med kompisarna, mår så sjukt dåligt. Kan bero på att jag inte har ätit ordentligt på typ.. vad blir det.. 26 timmar. Får väl skylla mig själv som är så lat och säger ja när mamma frågar om jag har ätit.. okej nej, jag har verkligen inte anorexia eller något, om ni tror det så känner ni inte mig! :D Har bara vart lite slarvig under lovet.

Nu ska jag laga mat, kanske butter chicken? sååå gott.. ♥
(ja, jag har dolda talanger, jag kan laga riktig mat men inte koka vatten..)




AHA, nu ringe pappa och sa att han är här om en halvtimme..
maten får vänta. as always..


Stress, once again

Kom precis hem från ledarmötet, dett gick bra, va där med Carla, Minna och Janiina :) Vi planera bara lite, vad vi ska göra under dagarna osv :)

Nu hinner jag inte skriva så mycket som jag hade tänkt mig, ska ju dra mot rålis!

hörs senare, pussssssssss ♥


I made it!

Jag är vaken, jag försov mig inte ;)

Måste dock dra om 5 minuter, lite stressigt men ja, det är väl så, måste börja vänja mig, skolan börjar ju snart.

Kolla på vädret ute, suveränt! ♥

så, jag skrivet mer senare, när jag har mer tid! puss ♥


Måste sova snart..

har möte redan 10:00 imorgon, ska ju va ledare på barnlägret, wihoo! och jag som älskar småbarn.. ja. vi får väl se hur det går.

vid 2 ska jag träffa nåra i rålis, ska sola, prata och bara chilla :) nice ♥

Så nu stänger jag av datan, skriver mer imorgon innan jag drar, om jag hinner! om inte så bloggar jag när jag kommer hem :)

 

jag älskar diiiig bebis ♥


fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck.

ursäkta, men jag mår verkligen inte bra. den här dan har vart allt annat än rolig, bra, positiv på något sätt. Så mycket som händer i mitt liv just nu, för mycket. fick precis veta en sak, jag visste att det skulle hända men inte nu. redan. har gråtit jättemycket idag men ändå försökt att le, men det går inte. 
thank god att jag har mina vänner som stöttar mig.. 

 


Found it!

Såja, here you go! :





we ♥ free stuff som smakar skit



ida är så söt :D





nåt fel på bloggen, går inte att ladda upp flera bilder :s
 försöker igen lite senare :)


USB, where are you?

God morgon, btw.

mår verkligen inte bra. jag är frisk och så men är verkligen besviken, sårad och jag känner mig verkligen dum och allt.. jag vill ju inte att det ska vara såhär.. det är ju inte jag som ska må dåligt.. jag hatar det här.

Bli nog bättre under dagen, ska träffa mamma och vi ska åka och kolla på nya möbler till mig :)

Rubriken, ja, jag hittar inte usb sladden! ligger säkert i nån låda, så jag ska fortsätta leta!

nu ska jag hoppa in i duschen, skriver innan jag åker och lägger kanske  upp bilderna från igår :)


I think about the little things that make life great

Underbar dag minst sagt :) Först träffade jag hiiri, sen mötte vi ida, sen skulle hiiri träffa nån kompis  så jag och ida drog till sfs skolgård och pratadeom allt, och hade kul, as always ;) När jag kom hem fixade jag håret snabbt, och sen träffade jag Rebecca! Dagen kunde nog inte ha blivit bättre :)

Bilder från dagen får ni imorgon, orkar inte leta efter usb sladden (a)

pussssss ♥


Stan nu!

Oj, har inte vart där sen jag kom hem från finland.. :o

Ska dit med hiiri, har inte träffat honom på jättelänge så det bli jätteroligt :) har saknat honom så mycket! Efter det ska jag träffa ida, min bästa vän, har inte träffat henne på över en månad! Helt sjukt.. När jag kommer hem från stan så ska jag ju träffa min underbara vän Rebecca som bor här i älvsjö, jättenära mig. :) ♥

Nu måste jag dra för att hinna med tåget!

Bloggar mer när jag kommer hem.. it might take a while.. :) Kameran är tyvärr död, så vi får se om jag tar nåra bilder med mobilen istället :) ♥




hittade en massa gamla bilder, hahah!


Okej, förlåt!

Förlåt, men mitt liv är verkligen tråkigt så det finns ingenting att blogga om, heh.. eller nej, kanske fel att skylla på det, jag är väl bara lite lat av mig, sommarlov ju :)

Sitter här och lyssnar på mina 2 nya favoritlåtar, kan länka dom i slutet av detta inlägg!

Dagens planer är iaf att träffa min kära hiiri som jag saknat så mycket vid 12, och efter det träffar jag min underbara ida! när jag är hemma ska jag även träffa Rebecca c, min granne typ som jag kännt sen jag var typ 6 år eller något, skön brud säger jag bara, hahah! ;) 

Vet inte om jag skrev det sörut, men jag kom in på plusgymnasiet! är verkligen jätteglad! Sökte till HV- linjen inr. stylist, som min älskling ariana! så vi ska gå i samma skola i 3 år till! ♥ Skolan börjar den 23:e augusti kl 9 och jag längtar verkligen :D

ps. kan inte fatta hur vissa kan va så omogna?  




jag vet, darin, men lyssna på låten, så fin!




bra va?

♥ johanna


RSS 2.0