Trött tjej

Börjar bli lite trött nu, så jag ska nog sova! :) Blir kanske stan imorgon? Känns som att jag har köpt allt jag måste, men ändå inte.. it's a girlthing ;) Oj, det är redan 1a augusti här i finland! gillar inte augusti.. njut nu, sista halvtimmen av juli för er där i sverige! :D Puss!


When life gives you lemons, squirt it in your enemies eyes.

Börjar bli lite smått uttråkad! Synd att jag inte hyrde nån film :( Om det är fint väder imorgon så ska jag nog till stranden, har ju inte hunnit sola alls?! Jag som skulle sola varje dag haha!

hann iallafall 1 gång.. (snyggt hår på den sista bilden, i like!)

I don't want love to destroy me like it has done my family

Ligger redan i sängen och bara chattar lite med alex haha, det är nu natthumorn börjar dra igång! :D Som här, vi pratade om hur mycket jag borde väga..


Dag 07 – Framtiden

Framtiden då.. Jag hoppas ju såklart att jag är lycklig då. Att jag har ett bra jobb och en underbar familj. Vill ha 2 barn, en tjej och en kille, killen ska vara några år äldre ;) Just nu går jag ju på gymnasiet, går stylist utbildningen så det är ju det jag vill jobba med. Kanske inte vill göra det längre i framtiden men just nu så vill jag det! ;) Jag hoppas att jag har en bra man, som bryr sig om sin familj och som älskar mig. (nehe?!) Och sen vill jag nog bo i villa! Eller radhus.. har inte riktigt bestämt mig än haha :) Vill bo kvar i stockholm, vill inte flytta nån annanstans!


Framme!

Nu är vi äntligen i oulu igen! :D Nu gäller det bara att chilla galet i några dagar till, sen åker vi tillbaka till underbara stockholm! Saknar staden så sjukt mycket, och alla människor där såklart ;)


Oulu!

Nu ska vi åka! wiho! Nu är jag glad igen haha :D Sitter här och lyssnar på lady gaga, man kan bara inte få nog!

Segt

Vi har inte ens börjar packa / städa än.. Så vi åker förmodligen om mer än en timme. kul! Tråkar ihjäl mig!

Sara is in tha house!

Sara är alltså här igen, så vet inte hur mycket jag hinner blogga! Måste ju leka med sötnosen ;)


Mina rädslor

Lovade att jag skulle skriva ett inlägg om mina rädslor för typ en månad sen haha, hade glömt bort det, förlåt! So here you go;

Clowner:
Började bli rädd för clowner för bara några år sen, liksom out of nowhere, när dom började göra reklam för cirkus osv så blev jag bara jätterädd när jag såg en clown på reklamen. Det känns som att clown fobin bara blir värre hela tiden!
Spindlar:
Usch och fy ! Har vart rädd för spindlar hur länge som helst, hela mitt liv typ. Dom är bara så sjukt vidriga, börjar nästan gråta när jag ser en.
Ensamhet:
Dom flesta är säkert rädda för ensamhet. Alltså att bli övergiven eller något. Men min rädsla för ensamhet började när jag var lite mindre, pga en grej. Sen dess har jag alltid fått ångest när jag är ensam hemma eller något, jag är så rädd för att vara själv, rädd för att ingen ska bry sig om mig. Klarar helt enkelt inte av det.
Åska:
Haha ja, det kan väl ingen ha missat. Det är ju bara sjukt läskigt när det åskar, vad mer behöver man säga?
Rymden(döden):
Ja, det är sant. Klarar inte av att tänka på alla planeter och stjärnor, börjar gråta och kan typ inte ens andas. Det som skrämmer mig mest är att den liknar döden typ. Den tar aldrig slut. Kan inte skriva mer om det här, börjar gråta annars. :(
that's pretty much it! Är rädd för så mycket mer också haha, men mest för dom där sakerna!

You know i'd walk a thousand miles..


Lyckat

Försökte sola lite, men det blev för kallt så jag kom in istället :( Vi ska nog börja grilla snart, najs! Ligger bara här och läser bloggar, tänker på saker. Jag är verkligen lycklig, det är så himla skönt. Har inte varit lycklig på ett bra tag, men nu känns allt bara så bra, allt är perfekt. Älskar mitt liv!


Day 13

Åh vad fint väder det är ute! Soligt och allt, men bara 17 grader?! Inte så fint väder längre. Well idag ska vi åka tillbaka till oulu, ska nog hyra nån film igen (a) Nu ska jag äta frukost & klä på mig, bloggar sen! ♥


Don't make her fall, if you don't plan to catch her.

Ska nog sova nu, är lite trött redan nu! För en gångs skull liksom haha. Bloggar när jag har vaknat imorgon, puss på er, love ya all. ♥


Testpilot för nya nokia n9

Hey you all! Tänkte bara säga att ni borde rösta på min förra klasskompis Aleksi som vill bli testpilot för nya nokia n9, läs hans motivering själv liksom, bättre blir det ju bara inte! rösta här: http://n9pilot.se/deltagare/aleksi-ruhanen !


Veckans blogg !

Hej ni! Vill inte ni vinna tävlingen "veckans blogg"? Man tackar ju aldrig nej till nya läsare ! :D var med och tävla du också, på http://m1m1.myshowroom.se/veckans-blogg-vinn-du-med/ ! vad väntar du på? go go go!

Just get back up when it knocks you down

Nu har jag bastat, fräscht mannen! Kvällens planer är bara att chilla, chilla och chilla ännu mer. Imorgon åker vi tillbaka till oulu, och sen är det bara några dagar kvar till att vi åker tillbaka till sverige! lovely ♥


Basta!

Nu ska vi basta, hörs efter det babes!


-

Har inte hunnit blogga alls, min syssling var här och jag har lekt med henne i flera timmar, vi pratade även med isaac på skype haha :) Men nu har hon åkt hem, så nu kan jag blogga hur mycket jag vill igen ;) Min mormor berättar historier från andra världskriget, tycker att sånt här är så himla intressant! Fatta om man hade levt då..?


FRAPPE!

Hann inte dricka nån kaffe på morgonen, så dricker min starbucks frappuccino nu istället ;) nomnom!


Dag 06 – Dåtiden

Vi har väl alla tänkt "åh vad jag önskar att jag var liten igen" ? Liksom man tänker att allt var så mycket bättre då. Okej, man hade inga bekymmer, mamma valde vilka kläder du ska ha på dig, du behövde inte oroa dig för någonting. Men nu när man är äldre så kommer ju problemen, jag är bara 16 år och har redan varit med om en massa, vill inte ens veta hur det blir när jag är ännu äldre. Dåtiden, allt var inte så perfekt. Jag har, som jag sa, varit med om väldigt mycket, och är mycket gladare nu än vad jag var då. Skulle kunna gå i förskolan igen typ haha, då var allt bra. Skulle hellre vara 16 några år till än att vara liten igen.


Phew

Hann sola i typ 20 minuter, sen blev det molnigt så jag bestämde mig för att gå in, och typ 2 minuter efter det börjar det regna fett mycket haha :O Vi har tydligen inga planer för idag, och vi ska tydligen inte ens till Haparanda.. så jag ska väl sitta här hela dagen och inte göra någonting, kul :) :)


Day 12

Okej jag hade tydligen fel, fick sova rätt så länge idag haha, klockan är ju faktiskt redan halv 1 här ;) Mamma kom och väckte mig och sa åt mig att jag skulle gå ut och sola för att det är så varmt, men då kom jag på att jag glömde ta med mig min bikini :( :( Får väl lösa det på något sätt!


‎Hey, I found your nose. It was in my business again.

Klockan börjar bli ganska mycket här i finland, och jag börjar bli lite trött! :D Har inte fått sova länge på hur länge som helst ju.. :( Och får förmodligen inte göra det imorgon heller. bajs. Så måste nog försöka sova redan nu om jag ska orka va pigg imorgon ;)


Lycklighets-testet

[ ] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden.
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[vadå använder] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[/] Du längtar till skolan.
[/] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[/] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[/] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[x] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[x] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[x] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden från 10 låtar.
[x] Du har inga "fiender".
[x] Du är en ganska snäll person.

Total: 23
———————————
Total :

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!


Förlåt isaac men..

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, hittade denna underbara bild på facebook med bildtexten "Trött efter vällingen!" hahahahaha skrattar fortfarande.

Dag 05 – Vad är kärlek?

Skrev ett jätte långt inlägg nyss, men det sparades ju inte, typiskt.. Men alltså kärlek, den finns i olika "former" haha, alltså typ vänskap, familjen, flick/pojkvän osv. Alla älskar väl kärlek, man blir ju så lycklig av kärlek. Visst, kärlek gör ont också, men sånt är livet. Kärlek är ändå typ det bästa som finns, i love love! ;)

Damn girl!

Vi ska åka snart, bloggar när vi är framme sen! :D

visst ser jag lite blond ut! läskigt :o

Så mätt

Hej på er! ;) Orkar inte skriva så mycket, så lägger bara upp ett par bilder på vad jag redan har hunnit göra idag! :D
fixade även ett nytt pass! Haha äntligen, den andra bilden är ju sjuuukt gammal!

Day 11

Jag vill sova. Är så sjukt trött alltså haha, johnny ringde mig nyss och sa att dom sitter på tåget, så jag ska träffa dom en snabbis när dom är i oulu. Måste börja fixa mig så att jag hinner, bloggar mer sen! Puss ♥

jätkät ♥

Chattar lite!

Chattar lite med Patrik och Alex på facebook, haha riktigt roliga killar alltså :D Måste sova snart, måste upp tidigt imorgon igen..! That sucks big time. Vad gör man inte för att träffa killarna från rovaniemi liksom? kommer nog inte blogga mer idag, så jag säger god natt redan nu! :* ♥


Always know that you shine brighter than anyone.

Imorgon ska vi tydligen ut till landet. igen. Vet inte riktigt när vi kommer tillbaka, men datan följer med, haha ;) Tänker inte lämna er! :D Vi ska även till haparanda igen, hihi sweden here i come! ♥ Pratade lite med pappa på skype.. saknar honom! :(


Dag 04 – Mina vänner

Det här lär nog bli ett väldigt långt inlägg. Jag har väldigt många vänner, och de flesta känner mig jättebra. Alla är sjukt underbara, finns inga bättre vänner! Vissa av er vet säkert att mina 3 bästa vänner är ida, noona och alicia. Har känt dom i 10 år, och därför känner dom mig bättre än alla andra. Sen har jag såklart andra bästa vänner också, och nej jag tror inte att man bara kan ha en. I skolan umgås jag väldigt mycket med Elin, hon är min bästa vän hon med. Grejen med bästa vänner är inte att man bara ska vara tillsammans hela tiden och inte bry sig om andra, det som betyder mest är att man har kul, att man lyssnar på varandra osv, och jag skulle ljuga om jag sa att jag bara har en vän som jag har kul med och som lyssnar på mig. Har så sjukt många som betyder så otroligt mycket för mig, och jag tänker inte säga att någon av mina bästa vänner är bättre än den andra. :) Ska nog sluta skriva här haha, men jag vill bara säga att jag älskar er, ni vet vilka ni är!

om du inte är med här så är det förmodligen för att vi inte har tagit nån bild på oss på min mac :)

Tidinställt inlägg!

Okej, eftersom att internet inte funkar så bra & min data dör snart så skriver jag ett tidinställt inlägg istället! ;) När det här publiceras så sitter jag fortfarande på tåget, har säkert jätte kul! Festar lite med mange, vad annars liksom? :D Laddar datan så fort jag kommer "hem" och bloggar därifrån igen ;) Puss på er alla! ♥

Snacka om pinsamt..

Försökte sova lite, så jag somnade. Eller jag halvsov typ haha, och jag drömde att en varg hoppade upp från toaletten typ och ja. Jag vaknade lite, men inte helt, och skrek till och började liksom "slå bort vargen". Det dröjde dock inte länge innan jag fattade att det bara var en dröm och att jag sitter på tåget.. Alla kollade jätte konstigt på mig, och en kille började asgarva. Kul. Normal tjej!


På tåget!

Sitter på tåget nu, nu åker den ! :O spännande. Kommer alltså nog inte kunna blogga så mycket, internet funkar bara lite då och då :( Om inte annat så bloggar jag när jag är i Oulu igen! Puss! ♥

Late at night when all the world is sleeping I stay up and think of you

Joonas kommer typ hit snart, sen ska vi chilla lite med boysen! Försöker blogga så mycket som möjligt nu, kommer nog inte kunna göra det när jag sitter på tåget sen.. :( I will try. ♥

Day 10

Nu har vi alltså redan vaknat haha, Joonas ringde johnny för typ en timme sen och sa att han är här om en timme typ, alltså.. typ nu? Well well. Ska åka tillbaka till oulu idag, lite synd faktiskt! :( Aja, bloggar lite mer senare då! puss ♥

-

Nu ska jag tvätta bort sminket & borsta tänderna osv, vågar dock inte gå själv så killarna får följa med haha! Aldrig i livet att jag går själv efter en sån skräckis..

I knew it

Filmen var verkligen hemsk, vågade inte ens kolla typ haha :( Men den var rätt så bra faktiskt, fast jag lär ju inte sova på flera nätter nu igen..

sadface, LOL

Film nu!

Kommer typ dö, men det gör inget haha! puss på er sålänge finisar ♥

The amityville horror

Vi hyrde en skräckis btw.. :( Kommer inte våga inatt haha! Som tur är så kollar jag inte själv den här gången! :D Så nu får man bli lite rädd haha :)


Dag 03 – Mina föräldrar

Kan väl börja med att säga att jag verkligen älskar mina föräldrar. Jag är inte bra på att visa det, men jag hoppas att dom vet det ändå :) Dom är alltså inte tillsammans längre. Träffar inte min pappa så ofta, han är i norge just nu. Bor med mamma så henne ser jag ju nästan varje dag. Jag älskar er. ♥ (har tyvärr ingen bild på dem på den här datan)


Käkar med grabbarna

Sitter inne på scan och äter med killarna :) Efter det här åker vi nog till johnnys kusin :D
Johnny är universums kejsare <3333 /johnny

Subway

Vi sitter inne på subway, vi ska gå på nån spelning snart, najs :) Det är så fint väder här alltså, sjukt varmt!


MADAFAKIN SHIT NIGAA

MADAFAKA JEA JOU JOU UNTZ BIMBAWABABABA WAMBADIJAMBA KASDA kiitti moi
/ johnny toivanen

MADAFAKIN SHIT NIGAA

MADAFAKA JEA JOU JOU UNTZ BIMBAWABABABA WAMBADIJAMBA KASDA kiitti moi

Rovaniemi

Nu är jag alltså framme! :) Johnny och hans kompis kommer hit snart, deras buss kom typ aldrig.. så jag sitter här och väntar, passar på att blogga lite haha ;) Ska nog tvinga killarna till att gå runt på stan en stund, känner att jag måste shoppa lite hihi (a)

I made it!

Har sovit men nu är jag vaken! Har dock fortfarande lite ont i huvudet.. :( Är framme om typ 10 minuter, men jag bloggar sen nån gång under dagen :) Åh fy mitt huvud alltså..

Tåget

Nu åkte tåget! Är inte lika trött längre men har sjukt ont i huvudet.. Borde kanske sova lite, men frågan är hur jag ska vakna sen :( Jag får väl helt enkelt hoppas på att jag vaknar haha :D

Day 9

Åån jag är sjukt trött! Vaknade gör några minuter bara.. Vill bara somna om och sova i timmar :D  nu måste jag dock klä på mig osv, måste ha like kaffe sen också! ;)


This moment is perfect, please don't go away

Borde verkligen sova snart.. ska liksom upp redan klockan 7?! Helt sjukt.. i sverige är klockan 6 då. inte nice alls! Well det är nog värt det haha :D

innan jag går och lägger mig så skulle jag vilja skriva ett par rader till en viss person.
Tack för att du lyssnar på mig och bryr dig efter allt det som har hänt. Du betyder så otroligt mycket för mig, och det vet du. Du är verkligen.. bäst! (nästan iaf ;) ) ♥

saknar min prinsessa ♥


packar!

Åker ju till rovaniemi imorgon för att va med johnny :D är fett glad, har saknat min pompe väldigt mycket! :) Ångest, vet inte alls vilka kläder jag ska ta med mig.. oh well, jag får väl bara ta med mig några ombyten så jag kan byta där om jag känner för det hahah ;)

OH MY GOD. <3

feel the pain!

We will never be anything but loud

Ska åka nånstans med mamma nu, efter det ska vi basta & bada! :D puss sålänge

bad hair day eller vad?

You're yes, then you're no



You change your mind
Like a girl changes clothes
Yeah you, PMS
Like a bitch
I would know
And you over think
Always speak
Cryptically
I should know
That you're no good for me
Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in then you're out
You're up then you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up
You don't really want to stay, no
But you don't really want to go-o
You're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in then you're out
You're up then you're down
We used to be
Just like twins
So in sync
The same energy
Now's a dead battery
Used to laugh bout nothing
Now you're plain boring
I should know that
You're not gonna change
chours

Someone call the doctor
Got a case of a love bi-polar
Stuck on a roller coaster
Can't get off this ride
You change your mind
Like a girl changes clothes
Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in then you're out
You're up then you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up
You're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in then you're out
You're up then you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up
(you) You don't really want to stay, no
(but you) But you don't really want to go-o
You're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in then you're out
You're up then you're down, down...

Dont say you miss me when you dont even try to talk to me

Tappade 2 naglar idag! buhu :( Får fixa dom när jag kommer hem hos superduktiga carolina! Hon är så grym! ;)
checka in hennes blogg! www.sakanho.shapemeup.se

I've got a passion for fashion, I'm addicted I suppose

Fick inte så mycket med mig, men någonting vart det iaf! :D
tröja & shorts från gina tricot (dom jag ville ha! ;) )
lite underkläder :)

Fashion, put it all on me

Ska börja rulla mot centrum nu! Juste, ni fick ju aldrig  se vad jag köpte igår! Köpte bara 2 tröjor, hann inte med mer :(
tröjan köpte jag igår, H&M
shortsen är från ed hardy
andra tröjan jag köpte igår, den är också från H&M

Dag 02 – Mina syskon

Uhm.. Ja. Alltså jag har ju inga så :D eller jo, en från pappas sida, men henne har jag aldrig träffat eller ens pratat med henne. Men mina sysslingar, anna och elisa är verkligen som systrar för mig. Dom är 2 år äldre än mig, och dom är underbara! Kan prata om allt med dom. Älskar verkligen dom. ♥


Day 8

God morgon! ;)
Så härligt att vakna och se att det är fint väder ute! En väldigt bra start på dagen! :D Ska börja klä på mig & fixa mig, sen ska jag till "stan" :) Måste köpa detta (..och lite mer ;) ):
måste ha en! Har ju axelbandslösa bh'ar hemma, men dom är så jobbiga!

Dear sleep, you'll always be my favorite "hello" and my hardest "goodbye"

Är faktiskt väldigt pigg, men känns nästan som att jag måste sova nu.. klockan är liksom 20 i 3 här :D Imorgon ska jag bara shoppa lite, så nice när man har pengar! Måste dock börja spara, jag och emelie ska åka till los angeles om 2 år hahah, woop!

see u in 2 years!

I'm speechless

Finner typ inga ord. Harry potter, så. jävla. grym! Har aldrig sett en bättre film! Alla andra filmer kan gå och slänga sig i väggen haha! Har inte gråtit såhär mycket på ett år! Filmen var liksom.. fantastisk. super. love it. Vi såg den i 3D, and it was amazing. Om ni inte har sett den än, klicka in er på sf bios hemsida och boka biljetter, NU! Jag och mamma ska se den igen.. kanske imorgon.. :$

-

Hoppas verkligen att du är jävligt nöjd nu, cp.

Bio

Ska på bio med mamma nu, ska äntligen se sista delen av harry potter ;)


Rovaniemi here i come!

Okej inte än, men på onsdag! Tågbiljetten är fixad nu, ska alltså åka till Rovaniemi på onsdag för att chilla med johnny! :D


Dag 01 – En presentation

Okej då kör vi då :D

Jag heter alltså Johanna Isabella Blomster (vet, jag gillar inte det heller). Jag är 16 år, fyller 17 den 16e December ;) Jag går på Plusgymnasiet, Hantverk linjen, inriktning stylist, och det är nice! Bor i Stockholm, bor med min mamma och min söta lilla hund miña ;) Jag är finsk haha, många visste säkert redan det. Har typ inga hobbyn, ska dock kanske börja på cheerleading igen! Lyssnar på typ all musik som finns haha, men mest på lady gaga, paramore & rihanna typ ;) Vet verkligen inte vad jag ska skriva, om ni har frågor så fråga gärna! :D

30 dagar - 30 blogginlägg

Hittade en sån här igen! :D Hittade den på hannas blogg (www.hannare.blogg.se)! Det är några som frågade varför jag inte fortsatte med min förra (körde på en liknande när jag bloggade på snirf) men anledningen till det är ju helt enkelt att dagarna tog slut haha! Men nu har jag alltså hittat en liknande, men andra frågor :) ska börja med dag 1 snart, enjoy!

Dag 01 – En presentation

Dag 02
– Mina syskon

Dag 03
– Mina föräldrar

Dag 04
– Mina vänner

Dag 05
– Vad är kärlek?

Dag 06
– Dåtiden

Dag 07
– Framtiden

Dag 08
– Ett ögonblick som jag vill minnas för evigt

Dag 09
– Min tro och livsfilosofi

Dag 10
– Det här hade jag på mig i dag

Dag 11
– Min personlighet

Dag 12
– I min handväska

Dag 13
– Den här veckan

Dag 14
– Våra resor

Dag 15
– Mina drömmar och önskningar

Dag 16
– En vanlig dag hemma hos mig

Dag 17
– Mitt favoritminne

Dag 18
– Min favoritfödelsedag

Dag 19
– Detta ångrar jag

Dag 20
– Den här månaden

Dag 21
– Det här är jag bra på

Dag 22
– Det här mina mindre bra på

Dag 23
– Det här gör mig glad

Dag 24
– Det här gör mig ledsen

Dag 25
– Hemma hos mig

Dag 26
– Mina rädslor

Dag 27
– Mina favoritsaker

Dag 28
– Det här saknar jag

Dag 29
– Saker som jag är tacksam över

Dag 30
– Saker som jag vill göra innan jag dör

Oulu igen

Nu är vi framme i oulu igen! Älskar det här stället :) Trivs mer i stan än ute på landet faktiskt.. men ibland är det ju skönt att slippa alla stressade människor! ;)


Day 7

GOD morgon! :D

Sovit gott? Det har jag, och vaknade ännu gladare haha :D Har nämligen fått min lön idag, så idag blir det shopping hihi ;) Fast egentligen så måste jag spara också.. usch. Är inte så bra på det (a) Nåja, nu måste jag klä på mig, underbart väder här!

-

Försökte komma på nån bra rubrik, så tråkigt med bara "god natt". Inte för att "-" är bättre men jaja! ;) Nu ska jag sova, har sjukt ont i huvudet och mår bara inte bra.. :( Imorgon åker vi till oulu igen, najs. Well stänger av datan nu, annars sitter jag uppe i flera timmar till haha ;) god natt ♥



I used to think that I was strong

I never could have seen this far
I never could have seen this coming
It seems like my world is falling apart
Yeah
Why is everything so hard
I don’t think that I can deal with the things you said
They just won’t go away
In a perfect world
This could never happen
In a perfect world
You’d still be here
And it makes no sense
I could just pick up the pieces
But to you this means nothing,
Nothing at all
I used to think that I was strong
Until the day it all went wrong
I think I need a miracle to make it through
Yeah
I wish that I could bring you back
I wish that I could turn back time
'Cause I can’t let go
I just can’t find my way
Yeah
Without you I just can’t find my way
In a perfect world
This could never happen
In a perfect world
You’d still be here
And it makes no sense
I could just pick up the pieces But to you
this means nothing, Nothing at all
I don’t know what I should do now
I don’t know where I should go
I’m still here waiting for you
I’m lost when you're not around
I need to hold on to you
I just can’t let you go
Yeah, yeah
In a perfect world
This could never happen
In a perfect world
You’d still be here
And it makes no sense
I could just pick up the pieces
But to you this means nothing,
Nothing at all
You feel nothing,
Nothing at all
Nothing at all

I won't live without you, loka!


när vi väl var i sverige så var jag tvungen att köpa en flaska loka- smultron & citron ;) Skrev om den i ett inlägg för ganska länge sen, älskar den verkligen! :D

Meanwhile in.. sweden?

Den ni! Hann besöka underbara sverige! ;) Tar inte ens en timme att köra dit härifrån haha. najs.
gränsen
finns inte i finland, ni vet inte hur varm jag kände mig inombords när jag såg "7 eleven" skylten. ♥
nomnom

One of the hardest part of life is deciding whether to walk away or try harder

Har legat här i flera timmar. Typ hela dan. Tiden går ändå så himla fort när man är här ute, det är ju skönt. Vet inte om vi åker till oulu idag eller imorgon, we'll see :)


‎From all the toys of the world, u chose my feelings to play with

Det åskade sjukt mycket idag! Låg bara i sängen och vågade inte ens röra på mig. Usch och fy :(

innandet började åska så hann jag slänga i mig en twister! min favorit! ♥
såhär såg det ut när jag försökte ta en bild.. för att ni skulle se hur mycket det regnade dårå!

If you talking shit behind my back,your in a good position to kiss my ass

Sitter här och äter glass, nomnom! vädret börjar bli lite bättre nu, woop!

hann inte ta en bild på glassen.. och nej jag har inte tuggat på pinnen haha, det är ljuset som gör så att det ser ut som det ;)

I know you love me ;)

- Fyra frågor om förhållanden
är du singel? – ja
tror du på kärlek vid första ögonkastet ? – ja
hur många har du varit kär i ? – 2
Är du kär just nu ? – ja.
kysst någon av andra könen? – haha ja
- Tio frågor om dig själv
namn ? – Johanna
när fyller du år ? – 16 december
några piercingar ? -Öronen hahaha
vad har du på dig just nu ? – pyjamas hahah :D
vilken årstid är bäst ? – Sommaren
hur ser den perfekta morgonen ut för dig ? – Sova länge och känna att någon håller om mig
vad tycker du mest om hos dig själv ? – att jag har lärt mig att dölja mina känslor (när jag är ledsen)
vad är du bra på ? – allt!
vem älskar du mest på denna jorden ? – Min familj och mina vänner
sover du hellre själv än tillsammans med någon?- med någon
- 10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig ? – Många känner mig bra, men ingen vet allt.
vem är den roligaste av dina vänner ? – ida haha
vem är snyggast av dina vänner ? – alla är snygga!
vem av dina vänner är mest ”evil” ? – noona. :D
- 10 Frågor om din familj
vem står dig närmast ? – Mamma
har du bra kontakt med båda dina föräldrar ? – ganska
vem är farligast i din familj ? – kommer inte på någon :(
vem ser roligast ut i din familj ? – men gud haha :D ingen ser väl "rolig" ut? 
vem är coolast ? – Jag 
har ni något husdjur ? – hund :)
vem står för underhållningen ? – Ingen aning
vem sover du oftast med ? – Min hund hahah
roligaste kvällen med familjen ? Vet inte
10 frågor om idag
vad har du gjort ? –absolut ingenting!
vad ska du göra nu ? – vara med släkten och chilla hihi
dåligt idag ? – vädret
vad har du ätit idag ? – inget
har du duschat idag? – Nej
är du trött nu? – lite seg bara
vad händer i morgon? – vi åker till oulu :D & lön hihi
går du i skolan? – Ja
har du varit i skolan idag? – Nej
- ANNAT
hur mår du just nu ? – Helt ok :)
är du hungrig nu? – ja
vad är klockan just nu? – 12:19
TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? – noona
Vem ringde du senast? – mormor
Vem sms:a till dig senast? – johnny
Vem sms:a du till senast? – johnny
- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? – hon ligger bredvid mig :D
Hur länge sen var det du träffa din farsa? – flera månader sen :(
- ÖVRIGT
Gillar du punk? –pop-punk, ja
Har du sminkat dig idag? – inte än
MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? – ja
Vilket är ditt favoritband/artist? – lady gaga, paramore, rihanna etc
Vad gillar du för musik? – lyssnar nästan på allt :)
- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? – Jaaaa
Har du fler än 3 jeans? – Japp
Har du fler än 5 tröjor? – haha jaa
- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? – Ja
Använder du wax? – Nej
Använder du ögonskugga? – Ja 
Använder du kajal? – eyeliner? 
Använder du hårspray? – Ibland
Använder du volymspray? – Nej
Använder du mousse? – Nej
Använder du deodorant? – Ja
Använder du skinspray? – Nej
Använder du parfym? – Ja
Använder du läppglans/läppstift? – ja
Använder du fondation? – ja
Använder du rouge? – Ibland
Uppsatt hår eller hängande? – både och
plattar/lockar du håret varje dag? – inte längre! :D men gör det ofta..
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? – hahah nej
KÄRLEK
Är du kär just nu? – ja
Har du kysst någon ? – Ja?
Har du ett förhållande? – nej
Är du romantisk? – alla är väl det :D om man vill..
Vad hette din första flickvän/pojkvän ? – lite mer seriös, kristian
Hur länge höll det? – typ 7 månader kanske? kommer inte ihåg
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? – ha ett förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? – aldrig
Har du varit tillsammans med någon som du sedan blev KK med?- nej hahah
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammmans ? – mamma var iaf 27
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? –har inga syskon! :(
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? – inte nu iaf ahhahaha, kanske när man är gammal


Day 6

God morgon! Vaknade precis, och vill verkligen somna om, det är molnigt ute.. don't like it. Idag kommer nog min gulleplutt sara hit :D Annars ska jag bara ta det lugnt, det är det som är så skönt när man är ute på landet. :D

If I could punch you without getting in trouble, believe me, i would

Känner mig jättepigg även fast hela min kropp är typ död. Så det är skönt att bara ligga i sängen och inte göra någonting ;) Vi ska inte göra någonting alls imorgon haha, låter kanske inte så nice med det är det! ;) Bara ligga i solen och chilla galet!


Lite bilder från landet

utsikten från bastun, mys :)
en del av våran söta lilla stuga där till höger :D
(Y)

Amy winehouse död

Läste runt lite på nätet, där står det att hon hittades död hemma hos sig. Förvånar mig inte alls om jag ska vara ärlig :( Folk bara dör hela tiden..


Åska

.. men inte här! :D den är  dock ganska nära, hoppas på att den inte kommer hit :( Som vissa av er säkert vet så är jag sjukt rädd för åska..


Till vatunki!

Vi ska till vatunki nu, det är typ.. ett badställe? vet inte riktigt haha. Men man kan bada där iaf! ;) Dock tänker jag nog inte göra det, säkert lite för kallt :D Tar några bilder där sen!

-

"Peace till alla, förutom äckel människan som jag bokstavligen skulle vilja sätta in i SAW filmerna så han får känna på brutal tortyr.."

En tjej från min skola skrev så i sin status, och man kan inte göra annat än att hålla med henne. Det finns så sjuka människor här i världen, gör så ont när man tänker på deras vänner & familjer.. man kan inte ens fatta att sånt här händer! Blev så rädd när jag läste om det här, min pappa är ju i norge nu. Han mår bra, tack gode gud. Visst att personen som gjorde detta säkert var psykiskt sjuk, men om man är så sjukt så borde väl någon ha märkt det lite tidigare.. Att döda över 90 människor.. Tårarna rinner när man läser om ungdomarna som har skrivit saker på nätet, hur de har förlorat sina vänner, hur de har sett dem dö. Vila i frid ♥

Bilder !

haha, var bara tvungen ;)

Tvätta bilen nu!

Ojojoj! Nu blir det car wash hahaha ;)


Day 5

Hinner tyvärr inte skriva så mycket, ville bara säga god morgon! Vi har precis ätit frukost & druckit kaffe, nomnom :) Nu måste jag tyvärr sluta skriva, hörs sen, puss!

God natt!

Måste få i mig lite sömn nu så att jag orkar med morgondagen :D så hörs imorgon babes! ♥


If you wanna play it like a game, well come on, come on let's play.

Har verkligen vart en toppen dag, vädret har vart hur härligt som helst också :D Vi ska dock sova snart, måste upp lite tidigare än vanligt imorgon.. :( Vi ska tvätta bilen ( ;) ) imorgon och sen på kvällen ska vi grilla med släktingarna :)

i got it from my mama.

‎The best place to cry is in the rain, where no one will know.

Snart ska vi basta, efter det ska jag bara chilla med godis, chips & läsk ;)
c00l chey

tog lite bilder med mamma :)

najs (bastun syns också lite hihi)
har cyklat lite
chillin'.. juuuust cilllin'.

Videoblogga istället för bilder..?

Tänkte kanske göra ett videoinlägg istället för att ta en massa bilder och föra över osv, men vi får se hur det blir ;) ! Så himla skönt att vara här ute, sist jag va här så var jag här med noona, hahaha minnen! ♥

hahahahahaha.. saknar dig <3

Ute på landet, äntligen!

Bestämde mig för att alltså ta med mig datan, kan inte lämna er haha ;) Internet är dock segt, så hoppas ni förstår om det inte blir så många inlägg! (Har ju annat för mig också..) :)

fördel med att vara på landet: man slipper betala för jordgubbar! ;)

Juste! <3

Ska ju till landstället idag, kom på att min supersöta syssling säkert är där! :D Sara heter hon och hon är typ 6 år. så himla söt tjej alltså! Och det bästa med henne är att hon älskar mig, hihi (a) Men jag älskar henne med, sötnosen :D

bilden är från 2009!

Dagens outfit!


tröja - gina tricot
shorts- bik bok
skärp - vila
"jacka" - H&M

Baby, baby, baby ooh!

Sitter här och lyssnar på justin bieber haha, love. <3 ha precis sminkat mig, håret ser dock ut som att nån har gjort kaos med det! Ska nog ta och käka en hamburgare till frukost/lunch, haha the usual.

inte.okej.

Day 4

Gud vad jag inte har sovit bra inatt. Eller jo, men hade inte så trevliga drömmar. Åker alltså ut till vårat vandställe idag då, mysigt :) Måste gå upp nu, måste börja packa!

Natti natti!

Ska sova snart, såg precis klart 17 again och efter den såg jag kalle & chokladfabriken, underbar film ♥ Tvekar fortfarande på om jag ska ta med mig datan imorgon, men jag skriver innan jag åker iaf, det lovar jag, ni kan lita på mig, håller vad jag lovar haha! ;)

haha dör varje gång. <3

I'm not sorry, i'm not her.

Måste börja kolla på filmen nu, måste bara få annat att tänka på.


Don't give up on someone that u can't go a day without thinking about them

Ska nog se klart 17 again nu, efter det blir det..

så underbar film! love it haha

I cant take this any longer

Får se om jag tar med mig datan imorgon, är inte så säker på det längre.. vill ju blogga och så, men nu vet jag verkligen inte om jag klarar av det. Alltså vissa saker gör bara så ont, och jag slipper dom om jag lämnar datan här.. vi får väl se helt enkelt..

läskig bild!

Så taggad!

Åh jag är verkligen taggad på famileläger i augusti! Ser verkligen framemot det! Det var så underbart förra året! Räknade precis att det inte ens är 2 veckor kvar till det att vi åker härifrån  :O elt sjukt, nästan en vecka sen vi åkte från stockholm? oh my!


She's not a man, but you're not one either.

Min kvinnliga sida:
[   ] Köpt en hårfön?
[ x ] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[ x ] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[ x ] Pratat känslor?
[ x ] Tänkt på att matcha mina kläder?
[ x ] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[ x ]Ringt upp en person utan konkret syfte?
[ x ] Funderat på namn åt mina barn?
[   ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[   ] Druckit Cosmopolitan?
[ x ]Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[ x ]Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[ x ] Känt mig sugen på en kopp te?
[ x ]Känt glädje över att få blommor i present ?
[ x ]Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[ x ] Blivit arg utan anledning?
[ x ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[ x ] Pratat skvaller?
[ x ] Varit arg/sur utan att tala om det?
[ x ] Kramat en kille?
[ x ] Dansat?
[ x ] Bakat åt dig själv?
Totalt: 19 poäng

Min manliga sida:
[   ]Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[   ] Ätit en blodig stek?
[   ] Läst en biltidning?
[ x ] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[   ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[   ] Skött grillen under en grillfest?
[   ] Läst en bok av Jan Guillou?
[   ]  Läst ett nummer av slitz?
[ x ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ x ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[    ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[    ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[    ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[ x ] Diskuterat bröst?
[    ] Gjort lumpen?
[    ] Läst nick hornby?
[    ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[    ]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[    ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[ x ] Lagat någonting på egen hand?
[   ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[   ] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 5 poäng


yesss..!

oj vad liten bilden blev :O well well..

heja heja!

Kom tillbaka nyss, fick bara med mig en ring (inte ens den jag ville ha.. :( ) och ett par trosor :) Ringen som jag vill ha får jag hitta nån annan gång, den här får duga tills dess!


Oulu city here i come

Nu ska jag äntligen iväg och shoppa lite! Hoppas jag hittar något hihi (a)

If you miss me, show it.

-

Pratat med världens finaste vän

Noona ringde mig nyss, det behövdes verkligen! Behövde prata med någon som känner mig bättre än alla andra ;) Snart blir det nog tårta haha, måste verkligen hinna till centrum innan det! Imorgon drar vi till landet, men ni behöver inte oroa er, datan följer med! ;)


There's a bad girl in every good girl

Nu har vi ätit, är så mätt haha! snart blir det tårta, och efter det ska jag rulla mot centrum hihi. Tröstshoppa lite, mår fortfarande lite konstigt.. :( Men efter att jag har köpt lite grejer så mår jag säkert bättre (a)


Nu blire mat!

Nu ska vi äta, nomnom! Är lite hungrig redan :( Efter det blir det tårta osv, mums! ;)

det e fest nuuu..

haha lyssnar på fest hos mange, man kan verkligen inte få nog av den haha!

Oh Finland, i love you.

Man hittar verkligen allt man letar efter här haha! Love it! ;)
päron mellanmåls.. nånting? nej men i sverige dricker/äter jag ju alltid typ barnmat hahahah! men det här är typ något liknande, fast för lite äldre hihi :) (ignorera katten på förpackningen..)

Lagar mat med mormor! :D

heja heja!

Don't know why i'm still surprised

Ska börja laga mat snart med mamma, mys! :) Tiden går så himla fort när man är här alltså! helt sjukt. well, måste nog sätta igång nu!


Shoppa lite ikväll?

Har ju namnsdag idag, snälla faster ringde mig och sa att jag har lite mer pengar på kontot nu, wiho! Så ikväll ska jag nog till "stan" efter att gästerna har åkt :) måste ha en ring från gina tricot iaf!


Pappa ♥

Where are you now
Now that I'm half grown
Why are we far apart
I feel all alone
Where are you now
When nothing is going right
Where are you now

I hate this feeling

Nu känns det sådär konstigt igen, känns alltid såhär när jag vet att något dåligt kommer hända.. och det värsta med det är att jag alltid har rätt! :( Känner mig liksom tom, har svårt att andas typ och känner mig nervös hela tiden. Vi får väl hoppas på att inget händer..


Dagens outfit!


tröja: gina tricot
jeans: H&M
enkelt men ändå nice! ;)

Day 3

God morgon! :D
Gissa vem som har namnsdag idag..? ;) fick en present av mormor, tack! ♥ idag ska vi även äta tårta, nomnom :D och så kommer det några gäster såklart :) Men nu ska jag klä på mig, så ttyl! puss!
KAN INTE LADDA UPP BILDER, IGEN. tack blogg.se

Innan jag går och lägger mig..

Så måste jag bara skriva av mig lite. Har ni märkt att jag inte har gjort det på ett tag? ;) Känns så skönt att bara rensa tankarna liksom. Skrivandet hjälper verkligen, man känner sig typ.. fri? haha

Nej men jag stör mig sjukt mycket på en sak. Att vissa människor inte respekterar andra. Det är nog den sämsta egenskapen man kan ha. Att bara bry sig om sig själv och skita i om någon annan blir sårad. Det spelar ingen roll, så länge du är glad, eller hur? Att man kan förstöra så himla mycket genom att inte kunna respektera andra. Det förstör inte bara andras liv, utan även ditt. Dom här tankarna fick jag nyss, tänker bara på en enda människa, men det finns flera. Och nej, det är inte dig jag skriver om (du vet vem du är). Den här personen respekterar inte andra, och därför respekterar inte jag henne. Du har förstört så himla mycket, och jag känner typ inte ens dig? Tycker synd om dig.

Lite trött

Orkade inte se hela filmen :( ska nog sova snart, är rätt så trött faktiskt.. så vi hörs imorgon när jag har vaknat, as always ;) puss! ♥

I made it!

Såg klart silent hill, den är faktiskt grymt bra :) Haha mamma smygfotade mig också.. tack mamma! nu blir det 17 again! åh zac efron.. ♥


"back off bitch!"

haha ja ni.. så kan det gå ibland när man blir rädd när nån äcklig gubbe närmar sig i en skräckis! :D nu ska jag fortsätta.. igen (a)

Fuck you very very much.

Okej jag erkänner, vågar inte. Eller jo, men måste ta pauser haha! Har bara sett 15 minuter hittills, och börjar redan kallsvettas haha!

lite läskig bild också!

Film redan nu?

Borde kanske passa på och se silent hill redan nu haha, när det fortfarande är ljust ute :D Skulle aldrig trott det här om mig själv, att jag kollar på skräckfilm själv? Vill alltid att nån håller om mig om jag blir rädd ju :( Borde kanske hämta nån från gatan haha? nerå, jag klarar mig ! :D så nu blire film alltså, hörs sen! eller..?

vill inte, men jag måste haha!

Film ikväll igen!


silent hill har jag redan sett, och därför tänker jag lite såhär.. : VAD har jag gjort?! kommer inte kunna sova på typ 4 månader haha! 17 again har jag dock inte sett, får väl se den efter silent hill så mår jag nog lite bättre hihi :)

Videoblogg!

Vill bara säga att jag försökte fixa med datan, men det failade så fort man laddade upp den på youtube, så ja. here you go, fick filma den med en 3.2 megapixels kamera <333 don't judge me!


"hemma" igen

Nu har jag och mamma solat lite, det var nice! ;)
sallad,  bröd & smurffi-läsk! :D
helt utan smink!

Till stranden!

Nu ska vi till stranden, hörs efter det babes! :)


Day 2

Idag ska vi till stranden! nu jävlar alltså ;) Har precis vaknat så det är ganska tomt i skallen, vet inte riktigt vad jag ska skriva haha! Ska nog gå upp nu, klä på mig osv :)


God natt

Nu ska jag sova, klockan är ju faktiskt redan halv 2 här i finland! ;) Så vi hörs imorgon när jag har vaknat och så, puss!


Pledge this

Alltså helt seriöst. Har nog aldrig sett nån dåligare film. En paris hilton film, man borde ju ha fattat att den är fett b. Såg typ 20 minuter av den, sen orkade man inte mer. Den får inte ens 1 stjärna av 5!

sjukt dålig. rekommenderas inte! :(

aww <3

Boy: can i take a photo?

Girl: why?

Boy:just wanted 2 show my children how their Mom looked when she was younger.



från cosmo!

Nämn något som gjorde dig glad igår: oj. igår.. hm.. många så klart, men typ mamma :)

Vad gjorde du kl 08 imorse: sov

Vad gjorde du för 15 min sedan: absolut ingenting haha!

Det sista du sa högt: kommer inte ihåg, så var tvungen att säga "hö!"

Det senaste någon sa till dig: "kato johanna" (kolla johanna)

Vad har du druckit idag: mjölk, té och läsk

Vad var det senaste du åt: godis

Vad var det senaste du köpte: kommer inte ihåg :o

Vad är det för färg på din ytterdörr: brun

Vad är det för väder hos dig nu: väldigt fint faktiskt

Godaste glassmaken: ben&jerry's!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: yes i do

Sover du tungt: ibland

Drömmer du mardrömmar: inte ofta, men ja, vem gör inte det?

Trivs du med ditt jobb: haha vilket jobb?

Favoritklädsel: vet inte :D

Favoritlåt just nu: oj, har många! men typ say hello to goodbye - shontelle

Vad ser du om du tittar till höger: mamma, ett fönster, en lampa

Vad gör dig glad just nu: typ allt! känner mig så lycklig :)

Vad ska du göra härnäst: förmodligen ligga här ett tag till, sen blire film!

Höger eller vänsterhänt: höger

Humör just nu: toppen

Favoritgodis: i love it all. nästan.

Kläder just nu: mjukis & gamla klasströjan, väääldigt chill

Sommarplaner: vara i finland, ledare på läger, vara med kompisar!

Hur många kuddar sover du med: 2

Spelar du något instrument: gitarr ibland

Morgon eller nattmänniska: varken eller haha
Vad är viktigast för dig: mina vänner & familj

Är du kittlig: .. nej.. (a)

Snarkar du: nej det tror jag inte. men jag låter ändå en hel del haha, pratar & gråter och skrattar i sömnen

Stjärntecken: lé skytten

Äckligaste insekten: spindlar. fy.

Längtar du mest efter just nu: vet inte! tänker bara ta en dag i taget och inte tänka på framtiden just nu ;)





hahahaha saknar dig elin!


Blir ingen vidoblogg ikväll

Men det kanske blir något imorgon! ;) Känner mig inte så snygg just nu haha. Men om jag lovar videoblogga imorgon, vad säger ni om det? :D Så har ni något att se framemot också, hihi (a)
haha, min och elins första videoblogg.. lite fail men ändå! det eden bästa! ;)

You think you're cooler than me

Ska nog börja kolla på filmen snart, bara lägga mig i sängen och mysa lite med godis & läsk! :) Imorgon är det fint väder, ska nog till stranden då!

åh.. cheyen! <3

Lär mig aldrig..


ja ni.. johanna och sura godisar går inte riktigt ihop.. så jag dissar den!

Johnny!

Pratade med johnny för ett tag sen, och vi kom fram till att jag ska åka till rovaniemi nästa vecka för att chilla galet med honom! Det blir nice! ;)

GAMMAL BILD!

Seg kväll

Vill nästan bara gå ut, nu är det fint väder.. typiskt! Hyrde faktiskt nån film tidigare idag, nån riktig tjejfilm ni vet, nån med paris hilton haha! Säkert jättebra..


Bilder!

först åkte vi till nån kyrka i åbo, riktigt fint vare!
tände ett ljus, kännde mig snäll :D
sen åkte vi till hanko! dom pratar typ bara svenska där?
efter det åkte vi till fiskars! :D Visste inte att det fanns nått ställe som hette så.. där gör dom fiskars saxen också haha
och sen åkte vi till.. jag vet inte! :O
tog tyvärr inte bilder på flera ställen! :( men här får ni några bilder från när vi bastade &badade :)
jag beklagar..
haha oj, vad hände där..? SÅ smal är jag inte, blev bara så när jag skulle upp! :(

Nu blir det bada & bastu!

Kan kanske ta lite bilder så att ni vet hur det ser ut sen :) puss!

ps. saknar min oisteri! <3

videoblogg på g?

Tänkte kanske videoblogga idag! Måste ju hinna göra det åtminstone en gång innan jag flyttar till scenbloggen ;) har ju aldrig gjort det själv? :(

jag e cool!

Nice!

Kommer inte blogga här så länge till, gissa vem som mailade mig nyss? Armand från scenbloggen, ska börja blogga där! :D Så himla kul! Men tills dess bloggar jag här så klart, tar ju ett tag tills allt är klart :)


Tråkigt väder

Synd att det regnar, man är ju inte taggad på någonting förutom att gå och köpa godis & hyra film. Hmm, ska nog göra det! Ikväll ska vi basta och bada, ni vet i finland kan man inte ens bo i lägenhet utan att kunna basta 1 gång i veckan haha ;)


Day 1

Nu har jag vaknat, det var på tiden! Klockan är ju faktiskt redan 12 här i finland ;) Ligger dock fortfarande kvar i sängen, orkar inte gå upp riktigt än.. ;) Har typ inga planer för dagen, men något dyker alltid upp! :D

stranden blir det ju nån dag, men idag regnar det :(

Äntligen framme!

Nu är vi här i oulu :D Bloggar nog tyvärr inte mer idag, är så sliten och trött efter att ha suttit i bilen i över 10 timmar typ? Så god natt på er, hörs imorgon!  ;)

saknar min lilla pluff! :(

This is the best feeling

Datan dör tyvärr om 11 minuter, så jag kommer inte kunna blogga efter det, eller ja, nästa gång blir på kvällen :( Om jag inte kan ladda nånstans när vi stannar för att äta. Hoppas ni klarar er tills dess haha! ;)

NU FUNKAR DET IGEN! men ni får bilderna  på kvällen haha.. äntligen! bloggen blir mycket tråkigare utan bilder ju.. :( puss <3

Vilse i skogen

Som tur är så sitter vi ändå i bilden haha! Nu vet jag varför jag inte är så bra på typ orientering, i got it from my momma! Kommer ihåg när jag gick i typ 5an och vi hade orienteringsdag i skolan, så gick jag och noona vilse, inte ens lärarna visste var vi va när vi ringde dom.. så vi fick gå runt i flera timmar haha! Traumatiska upplevelser.

I slowly realize..

Alltså, jag ska vara här i finland i 3 veckor. Det skulle lätt räcka med 1 vecka! okej det är typ bara 18 dagar kvar tills att jag är i underbara sverige igen! :D It's the final countdown. Men 18 dagar, det är inte så farligt ju :) Som jag skrev nån gång, ska bara sola varje dag och bli brun! ;) Man måste ju vara snygg när man kommer tillbaka till stockholm! ;)

Särkänniemi!

Nu ska vi till särkänniemi, fast vi ska inte åka något.. :( tråkigt!

och nu kan jag ju inte ens lägga upp nån bild.. ni får söka på google om ni vill veta haha! förlåt <3

Gäller att passa på nu!

Nu när internet funkar så måste man ju passa på att blogga haha ;) Datan dör dock tyvärr om typ 2 timmar, så jag måste nog låta den vila lite så att jag kan blogga innan ikväll igen :D

Nu så!

Nu börjar dom här hitta igen haha, vilken lättnad ;) Vet dock fortfarande inte vart vi ska, så det får vi väl helt enkelt se sen ;)

ang bildena, vet inte varför man inte kan ladda upp något! Säkert internet som strular igen.. bombar er med bilder när jag kan ! ;)

I don't dance, cause tonight you love somebody new.

Vi är typ så vilse. Jag vill hem. Just sayin'.

And every night the passion's there so it's gotta be right, right?



No, I don't believe you
When you say you don't need me anymore
So don't pretend to
Not love me at all
I don't mind it, I still don't mind at all
It's like one of those bad dreams when you can't wake up
Looks like you've given up, you've had enough
But I want more, no, I wont' stop
'Cause I just know you'll come around, right?

Tampere

Snacka om att det är svårt att hitta här! Inte för att jag vet vad vi letar efter, men jag är riktigt förvirrad här ändå haha! Vill inte ens se nån jag känner nu, har inte fixat mig eller något. Ni vet när man känner sig riktigt ful och äcklig? så känner jag mig just nu. :( Åh körde precis förbi.. donken donken donken untz untz untz untz, pipipi pierkele, pierkele! haha inside..

On the road.. again!

Vet faktiskt inte vart vi ska nu.. spännande! :O Lovar att jag ska försöka blogga lite under dagen, men det är upp till internet om den vill funka eller inte! Så vi får helt enkelt bara hoppas ;)

kan inte ladda upp nån bild, once again.

God morgon!

Har ni sovit gott? Det har jag! ;) Har inte sovit såhär bra på typ en vecka :D

Well vi ska åka från hotellet snart, så jag kommer nog inte kunna blogga så mycket under dagen.. :( Men jag ska försöka! Om inte annat så bloggar jag på kvällen när vi är framme i oulu, så håll utkik! ;)

Sova lite

Så innan jag går och lägger mig så får det bli ett inte så typiskt johanna kvällsinlägg! lovar att inte vara så deppig denna gång :D

Ja ni, vet inte hur jag ska börja :D Känner mig glad, för att jag är så säker på att allt kommer bli bra igen, att allt löser sig till slut. Känner det på mig :) Visst att allt kan kännas jobbigt nu, men jag bestämde mig för att försöka glömma allt ett tag nu, har ju trots allt lov! Jag är så galen haha, men det gör ingenting, och jag bryr mig inte om vad folk tycker och tänker om det jag säger till dom. Ni hänger säkert inte med, men jag kan förklara nån gång haha ;)
gömmer mig lite! :)

hahaha..haha..ha.


Min förebild. ♥

Im your biggest fan
I'll follow you until you love me
papa-paparazzi,
baby there's no other superstar
that know that I'll be
papa-paparazzi
promise I'll be kind,
but i won't stop until that boy is mine


lady gaga är så grym! Man blir så glad av hennes låtar, man känner liksom igen sig.

Is this what I get for the choices that I made?

Tell me that you need me 'cause I love you so much.
Tell me that you love me 'cause I need you so much.
Tell me that you need me 'cause I love you so much.
Say you'll never leave me 'cause I need you so much.

Don't go, I can't do this on my own.
Don't go, I can't do this on my own.
Save me from the ones that haunt me in the night.
I can't live with myself, so stay with me tonight.
Don't go, I can't do this on my own.
Don't go.

Så slut!

För det första, förlåt för att jag inte har bloggat! internet fuckade tidigare, försökte faktiskt skriva några inlägg.. :( Bildbombar sen! Nu är vi på hotellet, imorgon ska vi fortsätta vidare och på kvällen är vi framme i oulu :) Sen ska jag alltså chilla där i 3 veckor.. Känns rätt så skönt att vi har gjort så mycket idag, då slipper man tänka på allt.

sliten chey, as you see!

Turku here we come!


They say i'm brainwashed

Nu sitter vi i bilen och ja... köar. kul! Men snart så! Så himla mycket folk att det inte är sant.. gäller alltså att fixa sig mycket så att man ser bra ut sen! ;) Är så himla törstig :( Just so you know liksom haha, någon snäll kan ju springa hit med ett glas vatten? tack!


Heja heja!

Nu ska vi börja rulla, sen blir det finland! najs! hörs sen babes <3

Älskar musik <3



So try your best now baby,
try your best to break me,
you can't break a broken heart.
No damage you can do now,
i'm immune to you now.

JUSTE!

Hittar inte mitt finska sim-kort, så jag kommer alltså inte ha samma nummer som förut. Ni som vill kan skriva till mig på facebook eller något sen om ni vill ha mitt nummer :) Kommer ju va borta i 3 veckor, hur ska ni klara er utan mig? buhu.. :(


Tell them i was happy

All my scars are open, tell them what i hoped for would be impossible.

Chattar  lite med david :) ska åka om en timme typ, ska lämna miña hos noona, hennes pojkvän tar hand om min bebis i en vecka :) Känner bara på mig att allt kommer bli bra! Så härligt alltså :D Skriver nog innan vi åker, annars får vi se om jag kan blogga från båten! ;) Ska åka med viking line... don't like it, man måste vara över 18 för att komma in på "nattklubben" eller vad man än ska säga.. hahah blev väldigt glad förra gången då jag försökte komma in med pappa och isaac! om man är 16 så är man :(

Hahaha miña alltså.

vi tvättade henne precis med mamma, och nu är det verkligen fart på hunden alltså ;) sötnosen!
ljudet är lite efter men jaja..

Packat och klart!

Har precis vart ute med miña, och ja, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. som sagt så åker jag till finland idag, vet inte riktigt om jag är glad eller ledsen för det. Glad är jag ju, kommer ifrån allt ett tag. och när jag kommer tillbaka så blir det riktigt nice! Antar ändå att augusti blir lite som förra året.. hatar augusti! :(

Stress dag!

Idag måste jag packa, åker ju till finland! ;) Vill bara komma tillbaka till sverige redan haha, vill åka på familjelägret, vill vara med elin, vill åka nånstans med pappa. Allt kommer bli bra sen.. Egentligen vill jag bara ligga här och sova hela dagen, okar inte vara vaken och tänka på allt.. Well, nu måste jag ändå gå upp! Hörs sen babes!

Finland imorgon!

Najsssss.

Är faktiskt ganska glad, fett skönt att åka till finland! :) Imorgon måste jag packa, hann inte göra det idag hihi ;) Är bara lite sur/ledsen för att mamma verkligen högg mig i ryggen.. (inte bokstavligt talat som ni kanske förstår..)  gör ganska ont. Älskar att pappa förstår mig och vill verkligen hjälpa mig. Och alla mina vänner såklart ;) Well, hoppas allt blir bättre när jag är i finland. :)

Bästa kockarna någonsin ;)

Noona kom hit för ett tag sen, nu ska vi laga mat hahaha! Vi vet typ inte vad vi håller på med, men det blir säkert bra..? Har inte ätit något på 2 dagar nu, så det är väl dags nu :) Älskar dig noona!

that's so us.

Everything that i do, reminds me of you.

-

Så går det när man tappar matlusten

Är så rädd för att få ätstörningar, har liksom redan gått ner 2 kilo sen igår.. sjukt. Så för er som vill ha bantningstips; få erat hjärta krossat! ;) gud va hemsk jag är haha.. nej men det är inte okej, jag var ju inte fet innan heller..

Det löser sig.

My biggest wish right now.

Don't tell me that we will never be together
We could be, over and over
We could be, forever
It's not over, it's not over, it's never over
Unless you let it take you

-

Känns skönt att ha vänner som stöttar en när det är svårt.. Vill tacka minna för all stöd, du är verkligen underbar, du förstår verkligen. Finns så många jag vill tacka, men jag orkar inte skriva en hel bok. Och jag vill tacka er alla, ni vet vilka ni är. Det är såna vänner som förstår mig när jag säger att jag kan vänta hur länge som helst för att det ska bli vi igen. För det kan jag verkligen. Jag tänker inte ge upp hoppet. Vissa kan kalla  mig desperat, men jag kallar det kärlek. Man får inte alltid som man vill, och man kan inte tvinga någon, men som jag sa, tänker inte gå upp än.

samma låt som för ett år sen.. och det känns som att det är jag som har gjort låten, allt stämmer verkligen.

‎I'm tired of dreaming of a life i will never have

-

Alla minnen alltså..

Gör så ont att tänka på allt. Alla minnen. Namnceremoni, alla födelsedagar, bröllop, studenten, mariefred, finland.. aldrig mer, det är verkligen slut.. Jag vill inte ens gå vidare. Ingen känner mig så som du gör.. Man kan ju alltid hoppas på att något händer.. här behöver man verkligen mirakel alltså. Imorgon åker jag till finland, sjukt jobbigt. Ska vara där i 3 veckor, och jag har typ ingen där, så jag kommer bara gå runt och tänka på allt.. Lite fegt av mig att skriva det här på bloggen, men you know me, jag är feg.




aldrig mer..

‎I will always love You. You taught me how to love, but not how to stop

Ja ni.. igår mådde jag så mycket bättre,  men nu när jag vaknar efter alla dessa drömmar känns det typ så hemskt igen. Hoppas ni förstår att det kommer bli ganska deppiga inlägg, vill inte leka glad när jag egentligen typ dör. Jag vet att det säkert blir bättre med tiden, men jag vill inte tt det ska bli det. Jag skulle kunna göra allt för att det var vi igen, men jag kan inte göra någonting. Får väl bli nunna eller något, tänker aldrig mer bli kär i någon..


Den här gången är det min låt till dig.

I've seen it all and I know better
I've felt the bitterness and pain
My soul keeps changing like the weather
the only constant is the rain
I've known your black and white intentions and there's no room
For shades of gray
I never asked you to conform to me...
I only begged for you to stay
I waited here tonight for you to come
But your love just disappeared
I'm waiting in the dark for miracles
But miracles don't happen here
Miracles don't happen here
Miracles don't happen here
I still have dreams that we're together
And I can still taste your skin
Reminders all around surrounded by your light -
I don't want to die again
I don't deserve to be discovered
I don't deserve to know you care
I only want my promised other... not someone who isn't there
I waited here tonight for you to come
But your love just disappeared
I'm waiting in the dark for miracles
But miracles don't happen here
Miracles don't happen here
Miracles don't happen here
Oh, I waited here all night for you to come
But your love just disappeared
I'm waiting in the dark for miracles
But miracles don't happen here
I waited here all night for you to come
But your love just disappeared
I'm waiting in the dark for miracles
But miracles don't happen here
Miracles don't happen here
Miracles don't happen here
Miracles don't happen here...

i'll try

Ska försöka sova lite, det kommer säkert att gå jättebra! fast ne.. får väl lyssna på musik osv, eller kolla på DHW :) bloggar mer imorgon, god natt alla, love you all!


‎One day you will look back and regret "damn! I gave up that true love"

;)

så glad!

Haha, det är ett mirakel! mår bättre nu :) Pratade med elin för ett tag sen och haha, om ni bara visste vilka planer vi har! ;) Kommer bli så nice när jag kommer tillbaka från finland! :D Nyss var jag ute med miña, så jag bestämde mig för att ringa rebecca och fråga om hon ville ses en snabbis, and she did :)


All the memories so close to me just fade away

Gör så sjukt ont att tänka på allt.. små små saker som "tiep". Har nog aldrig varit med om något värre, känner bara hur depressionen kryper fram.. så sjukt att allt bara kan ta slut så snabbt. Kommer verkligen sakna allt med dig, kladdkaka på tisdagar, magen som låter, hur du håller om mig på nätterna. Känns kanske lite konstigt  att jag skriver sånt här på bloggen, men ja.. då får det väl kännas konstigt.


You know me so well mother <3


inte för att matlusten  är på topp just nu, men jaja!

Ni förstår säkert varför jag inte bloggar så mycket


Bloggar nog inte så mycket idag

Tyvärr, men känner bara på mig att det blir så.. förlåt.

You don't deserve my tears

Vaknade nyss. gud jag är så himla glad, ska ju på återträff idag. Så skönt att vara med folk som verkligen bryr sig, det behöver jag verkligen nu.. Ska nog kolla om noona, ida och alicia kan komma typ hit lite tidigare, känns som att jag måste prata med dom.

sova after all?

älskar att sova, då slipper man tänka på alla jobbiga saker, förutom om man drömmer om dom. Så det känns som att jag borde sova nu, så att jag mår bättre imorgon  :) puss!

går inte att ladda upp någon bild heller.. jaja, god  natt ändå!

Trust takes years to build, seconds to break, forever to repair

Är så pigg! Hjälp mig någon alltså! Känner för att gå ut och springa eller gå på promenad eller något? (that's not normal.. ring 112 någon) kanske ska göra det då? Fett nice nu när ingen annan är ute typ, lugnt och fint. Hmm.. blev faktiskt ganska taggad haha! :D Vi får väl se hur det blir ;)


Do you know what?

Jag orkar inte vara ledsen längre! Visst att jag borde vara det om jag känner för det, men just nu känns det som att det är så himla onödigt! Man mår ju obviously helt klart bättre när man är glad haha. ;) Så ni behöver inte oroa er, ska inte skriva deppiga saker i varje inlägg haha <3

happyface; ON!

Oh yes, i love Secondhand serenade.

My tears run down like razorblades
And no, I'm not the one to blame
It's you ' or is it me?
And all the words we never say
Come out and now we're all ashamed
And there's no sense in playing games
When you've done all you can do
But now it's over, it's over, why is it over?
We had the chance to make it
Now it's over, it's over, it can't be over
I wish that I could take it back
But it's over
I lose myself in all these fights
I lose my sense of wrong and right
I cry, I cry
It's shaking from the pain that's in my head
I just wanna crawl into my bed
And throw away the life I led
But I won't let it die, but I won't let it die
But now it's over, it's over, why is it over?
We had the chance to make it
Now it's over, it's over, it can't be over
I wish that I could take it back
I'm falling apart, I'm falling apart
Don't say this won't last forever
You're breaking my heart, you're breaking my heart
Don't tell me that we will never be together
We could be, over and over
We could be, forever
I'm falling apart, I'm falling apart
Don't say this won't last forever
You're breaking my heart, you're breaking my heart
Don't tell me that we will never be together
We could be, over and over
We could be, forever
It's not over, it's not over, it's never over
Unless you let it take you
It's not over, it's not over, it's not over
Unless you let it break you
It's not over

-

Maybe I'm to blame
Or maybe we're the same
But either way I can’t breathe
Either way I can’t breathe

Baby, were stuck with each other

Kommer säkert sitta uppe till typ 6 på morgonen, sov ju lite tidigare idag så jag är jätte pigg.. och kommer förmodligen vara det flera timmar framåt :) så det blir nog ganska mycket nattbloggande, johanna bloggar på natten = depp inlägg. Måste ju varna er haha!


<3


Hahahah..

Pratar med omar på fb, han försöker komma på något bandnamn, och han vill kanske ha något svenskt ord.. well, såhär går  det;
grrrr
how do you say dawn
gryningen hahahha
wow
sound like green ninja! :D
vet inte varför texten blev såhär..


Tjejer alltså..

Boy: Baby are you jealous?
gf : No.
Boy: Baby are you jealous?
gf : No.
Boy: Baby are you jealous?
gf : I already told you, No!
Boy: Baby can I get a kiss?
gf : GO GET A KISS FROM THAT UGLY GIRL THAT LIKED YOUR STATUS ON FACEBOOK!

Så underbart

Ska på återträff med gamla klassen imorgon, så himla mysigt! <3 Har verkligen saknat alla, synd bara att alla inte kan komma.. det blir nog nice ändå! ;)


Thank god it's over now

Vaknade nyss, och gud så skönt, har inte ont längre! Så nu ska jag äta lite pizza igen, sen ska jag bara ta det lugnt, är fortarande lite yr :/


"Det känns som att någon knivhugger min hjärna"

Jaa. så känns det faktiskt just nu! När jag kom till kyrkan så dröjde det inte länge innan synen började försvinna, och efter det fick jag jätteont i huvudet. Say hello to my "friend", migrän. Så jag ringde mamma och hon sa att hon  skulle hämta mig, och det gjorde hon, så sjukt snällt av henne :) nu ligger jag i sängen och har ont, försöker sova lite.


‎Sometimes it's better to be alone. No one can hurt you that way.

haha snacka om att pizzan ser äcklig ut.. aja, nu blir det mat och kolla på DHW! ;)

Pizza

Gick till affären och köpte en pizza, nom nom :) Så nu ska jag äta, food makes me happy!


erkänn att ni har saknat det här..

PERSONLIGT 
Namn:
Johanna
Födelsedag: 16 December
Hemstad: stockholm
Ögonfärg: Blå/gröna.
Hårfärg: Brun
Längd: 175 cm
Högerhänt/vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Skytt
Skostorlek: 39
Är dina föräldrar skilda: ja
Rädslor: en massa haha. kan ta det i ett annat inlägg!
Mest använda namn på msn: johanna' ?

FAVORIT

Färg: rosa! och baby-färger :D
Mat: Kinamat & kebab :D:D
Sport: Cheerleading
Glass: Ben&jerry's
Godis: Lösgodis.
Affär: vet inte :o
Nummer: 3
Tuggummi: nästan alla :D
Helgdag: Lördag
Årstid: Sommar
Radiostation: The voice & nrj

HAR DU NÅGONSIN

Varit kär: Ja
Rymt hemifrån: ja..
Tänkt på självmord: ja
Sovit utomhus: ja
Spytt i skolan: kanske, tror det
Velat bli modell: ibland ja.
Gjort något dumt som du skrattar åt i dag: vem har inte det :D
Ätit sushi: Ja
Varit på scen: Ja
Retats: Ja :(

DU
Svär: ibland
Sjunger bra: nej men vem bryr sig,sjunger ändå! :D
Duschar dagligen: varannan typ,men tvättar ju ändå vissa ställen dagligen :--D (det är inte bra att duscha dagligen!)
Vill gå på högskola/universitet: kanske
Vill gifta dig: ja
Kommer överens med dina föräldrar: oftast
Gillar åska: nooo
Spelar något instrument: gitarr då och då
Äger en ipod: nej :(
Sover med gosedjur: ja! :D
För dagbok: har en, men hade glömt bort den helt haha.. bloggar ju!
Sjunger i duschen: ibland

THIS OR THAT

Pepsi/cola: Cola
McDonald´s/Burger king: DONKEEEN <3
Singeldate/gruppdate: Singeldate
Choklad/vanilj: choklad
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Kött/vegetarian: kött
Tv/film: beror på
Gitarr/trummor: gitarr
Adidas/nike: spelar ingen roll
Kakor/paj: både och
Blind/döv: jag veeet inte :(:(

KAN DU 
Gå ner i splitt
: inte längre </3
Skriva med båda händerna: hahahaha nja
Vissla: Ja
Blåsa en bubbla: Ja
Rulla din tunga i en cirkel: Ja
Ha dina ögon i kors: Ja
Nudda näsan med tungan: nej :(
Dansa: Nej
Äta vad du vill utan att oroa dig: ja :)

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade: Mamma
Du pratade i telefon med: nån random som busringde mig
Du msn:ade med: oj det va länge sen.. kommer tyvärr inte ihåg
Du kramade: mamma eller isaac
Du skällde på: mamma
Du sportade med: en kort promenad med rebecca!

SENAST DU

Skrattade: igår tror jag
Grät: Idag, hahahhah men det va efter klockan 00:00, så jag skulle sova då typ. så inte nu efter att jag har vaknat!
Tuggade tuggummi: oj! länge sen!
Drog ett skämt: kommer inte ihåg
Sjöng en sång: igår

TROR DU PÅ

Liv på andra planeter: ja
Mirakel: nja.. kanske. jo det gör jag nog
Kärlek vid första ögonkastet: Ja
Spöken: om spöken & andar är samma sak så :D
Tomten: liiiite.. eller nja.. kanske :D

ÖVRIGT

Hur många kuddar sover du med: 2
Dricker du mjölk: Ja
Person du hatar mest: kommer inte på någon just nu 
Vad borde man uppfinna: tamponger i lösvikt!! eller hur alicia hahahah <3
Är du ett hälsofreak: ibland!
Vilket är det värsta vädret: hösten när det regnar och alla löven klibbar osv.. eller snöslask!

 


Don't fall in love, fall from a bridge, it hurts less.

Ska nog till affären för att handla lite mat snart, eller så går jag till grillen och köper något.. hmm? Nej det får bli affären, ska ändå till donken efter kyrkan haha! vadå fatgirl? ;)


Posten

Fick ett brev från posten, har ett paket som jag ska hämta ut. Det är ju då min tanning oil som jag köpte från nelly.com, allt annat har redan kommit hem! ;) Senare idag ska jag till kyrkan, minna håller i ungdomskvällarna, missa inte det! :D

finska kyrkan, woop!

God natt

Ska bara ringa isaac en snabbis, efter det ska jag sova :) Hörs imorgon snuttisar! puss :)


I Love you, suddenly I hate you and then I miss you.

Ska nog sova snart, eller bara sitta uppe och vänta på att någon rolig människa loggar in  :)



Moget!

Hatar när man skriver sit nummer i "inga nummer kvar, langa nummer"' loggar, så är det folk som busringer typ hela tiden. Sjukt jobbigt!


Dum och dummare

på 6an  nu!

So far away, but still so near

Med det här inlägget vill jag bara säga;

ISAK JOHANSSON, jag saknar dig redan och tycker att du ska komma hit. Vet att du inte orkar idag (tar ju hela 2 minuter med bussen!!) men imorgon! det var allt. puss!

Ny blogg på devote

Men nu när jag har fixat så mycket här så får jag nöja mig med den här bloggen.. suck.


När jag har jobbat så hårt..

Så fundear jag på att flytta över bloggen till typ devote eller något. typiskt haha! Well well, vi får väl se hur det blir :D

nyduschad!

Duschade nyss, och nu dricker jag nån dietdryck som mamma hade köpt hem haha, gott ;)

ursäkta min super sexiga badrock, men som sagt så har jag precis duschat! :D

Headern

Ja jag erkänner, jag har redigerat ganska mycket där. inte bara färgen, utan där vid magen/tröjan typ. Och nej, inte för att jag skulle se smalare ut, utan för att man såg mina revben, så det va inte så mysigt. Tänkte bara säga det innan folk börjar hacka på att jag redigerar mina bilder. Så nu vet ni! :D

Ang. designen

Designen är inte riktigt som den ska vara än, men nu känns det som att den får vara så idag! :D Jobbade faktiskt rätt så hårt med den :( Hoppas ni förstår :)

Egen blogg again :)

Det blev så struligt ang. designen på snirf, så jag bestämde mig för att börja blogga här igen istället! Har ändrat designen lite här med, om ni inte kan se det så behöver ni bara uppdatera sidan! :)


RSS 2.0