cha cha bloggen!

Hej alla glada :D Det är faktiskt Isaac som bloggar idag! Det är ju en pågående "bloggrape" på g här :)
Johanna sitter i min säng och ser underbart vacker ut, hon sov här och det var mysigt.
Idag ska min bror ha svensexa !!!!!!!!!!!!! Det kommer bli galet kul, vi ska till grönan o köra 5kamp blandat med mängder av alkohol. Låter inte helt fel nej ^^
Jag tror att jag avslutar inlägget här, jag är inge vidare på detta. Men det var kul så länge det varade :)
Här får ni en fin bild på johanna när hon somnade på skype, här var hon vaken men ja :D:D:D

Puss!

La la la la

Pratade med isaac nyss, han är fortfarande i norrnäs :( Han kommer ju hem idag, men då kan vi inte ses förens klockan 7 typ :( Han skulle va med sin brorsa så ja, kul för honom :) Ska väl städa hela dagen då, om jag inte hittar på något annat sen!


music is my drug


Good morning!

Sovit gott? det  har jag ;) Vaknade dock av att min hunds bästa vän kom in till mitt rum, snacka om att  jag var minst sagt förvånad haha? Men hundens matte mår inte så bra, har ont i kroppen osv så mamma hade lovat henne att hon kan gå ut med henne och så :) Kul för min bebis också!

Sitter här och käkar kina mat, mmmm <3 gottgott. Juste! Hade värsta drömmen om elin :o hon blev jättesur för att jag har börjat blogga här igen hah, men så är det förhoppningsvis inte irl, man märker ju att typ ingen bloggar där längre.. sad but true :(
gammal bild!

Home

Nu är jag hemma! haha ja, redan. Det var riktigt nice faktiskt, fick träffa idas nya kompisar osv, riktigt härliga! :D Innan jag drog bytte jag outfit, fixade håret och ändrade färgen på läpparna, så det blev inte riiiiktigt så som jag hade tänkt mig! :D Men det var ändå.. helt okej?

Imorgon(idag) kommer isaac hem!! :D äääääntligen! saknar min pluttis massor! :( Jaja, nu börjar det här inlägger bli väldigt långt känner jag! Så jag avslutar här, god natt mina söta läsare! PUSS!

Problem sovled! eller?

Okej nu tror jag att jag har hittat något som jag kan ha på mig, men  det känns nästan lite för mycket "fest" om ni fattar vad jag menar? typ som bal eller något haha! aja , det får duga! ;)
det är en klänning typ, kortkort!
sminket (håret är inte fixat än!) och är lite osäker på läpparna.. vill kanske ha hudfärgade :)
Håller er uppdaterade, puss!

Kyrkan

Hej på er snuttisar! kom hem från kyrkan för ett tag sen, var där med minna och ledde tjejgruppen, det var riktigt kul faktiskt! :D
Ska på fest ikväll hos ida, har typ ångest, vet inte vad jag ska ha på mig! Har absolut ingenting! :( man vill ju inte se ut som skräp haha..
kan inte ladda upp bilder, once again.. sorrry :( kisses!

Försöker plugga..

men någonting stör mig riktigt mycket! kan verkligen inte koncentrera mig.. det är en jävla geting inuti fönstret ni vet? jag är rädd för att den ska komma in! (om det ens är möjligt..) Haha, nu la miña också märke till den, fyfan! Tycker lite synd om den samtidigt som jag bara vill att den ska dö!

Haloi hei!

Funderar på att börja skriva här igen! kuuuuuul! Jag ligger här och myser med isaac, han sov här :) Hinner inte skriva så mycket mer just nu, ska käka frukost (it's a miracle!) och klä på mig.. har en kvart på mig (Y) puss!

RSS 2.0