SD, vad fan tänker ni med?

Helt ärligt. Inte för att jag är så mycker för politik, men helt seriöst, alla fattar väl att sd är helt.. jag vet inte vad. jag hittar inga ord. t.ex valfilmen som aldrig fick publiceras, har ni sett den?! om inte så finns videon i slutet av inlägget.. Asså gud, man bli så förbannad.

"Sverigedemokraterna kämpar för att bli rumsrena. Men alla ställer inte upp på den nya retoriken. I Landskrona skriver lokalpolitikern Per T K Wahlberg på sin blogg att svarta afrikaner är genetiskt programmerade att våldta barn. "

what the.. och så säger dem att de inte är rasister? nej man märker ju det. De vill ju att alla invandrare ska åka tillbaka till deras egna länder, alla som inte är svenska. vad är en svensk för något då? Noona hatar SD mer än allt annat och har frågat detta någon som står där i deras fula lilla valstuga, men de kunde såklart inte svara på frågan. Thank god att de flesta har vett i skallen så att idioterna inte vinner. 







helt störda.


Kommentarer
Postat av: Hackman

Du verkar ha stirrat dig blind på att det är en patriotisk/en aning rasistisk parti. Om du skulle vara ännu mer påläst om deras politik så skulle även du som finsk förstå att deras politik skulle gynna dig. De vill inte kasta ut invandrare från Sverige. De vill antingen ha språkprov för de som vill bli svenska medborgare. Dessutom så kan de eventuellt ge bidrag till de familjer som blivit tvunga att flytta till Sverige så att de kan flytta tillbaka till sina hemland. Men det gör de förstås först då de är säkert för dom att flytta tillbaka. Först sen när allting är tryggt. En stor del i SD:s politik handlar om att man måste ta hand om alla invandrare som mår dåligt o har det dåligt ekonomiskt o socialt innan man tar in stora mängder nya invandrare.



//Din BFF :)

2010-09-11 @ 10:58:05
Postat av: s

ja ba lol walla

2010-09-12 @ 22:04:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0